Најновије

Видић званично поднео кандидатуру за место председника ФСС: Желим да уједињујем

Власник Вагнерове групе Јевгениј Пригожин је прокоментарисао снимак погубљења заробљених ''вагнероваца'' од стране украјинских војника.

Немања Видић (Фото: Јутјуб)

Прослављени српски фудбалер Немања Видић званично је данас поднео кандидатуру за место председника Фудбалског савеза Србије (ФСС).

"Поштовани представници медија, желим да овом приликом обавестим јавност Србије, пре свега фудбалску, да сам након сазнања да су расписани избори за председника Фудбалског савеза Србије донео одлуку да желим да се на истима и кандидујем, с обзиром на то да сам испунио услов да будем члан Скупштине и имам подршку пет делегата, који надам се неће подлећи притиску са којим се сусрећу", навео је Видић у саопштењу достављеном медијима.

Својим иступом желим да спречим било какве даље приче и јасно изложим своје планове, навео је некадашњи капитен Звезде и Манчестер Јунајтеда.

"Кандидатуром ћу омогућити фудбалским посланицима да се о њој изјасне.Верујем у исправност својих циљева, а они су јасни, искључиво патриотски. Желим да уједињујем, а не да разједињујем. Верујем , јер мислим да мојој Србији могу да понудим вредности које су ме красиле као фудбалера. Верујем и знам да у фудбалској Србији има сличних људи и да заједно можемо понудити решења. Надам се да ћу успети", поручио је Видић.

Изборна Скупштина ФСС одржаће се 14. марта.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА