Најновије

Тадић: Вучић бесомучно понавља како није потписао споразум, oвај споразум ни не мора да буде потписан

Бивши председник Србије и лидер СДС Борис Тадић оценио је да споразум о нормализацији односа Србије и Косова ни не мора бити потписан, јер је већ прихваћен као платформа за преговоре у којима председник Србије Александар Вучић увелико учествује.

„Вучић бесомучно понавља како није потписао споразум. Наши грађани морају да знају да овај споразум ни не мора да буде потписан, јер је већ прихваћен као платформа за преговоре у којима Вучић увелико учествује. Наша историја не памти овакво обмањивање грађана“, поручио је Тадић на Твитеру.

У Охриду је јуче одржана маратонска рунда дијалога између Београда и Приштине, током које су представници две стране, председник Србије Александар Вучић и косовски премијер Аљбин Курти, прихватили и имплементациони план за споразум ЕУ, са којим су се раније сагласили.

Високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност Жозеп Борел изјавио је после јучерашње рунде преговора која је трајала 12 сати да ће обе стране бити обавезане споразумом који ће бити део њиховог европског пута.

Покренута украјинска офанзива у Запорожју: Јуришају на руске градове у оклопној техници НАТО (МАПА)

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА