Најновије

МАНДИЋ: Ђукановић мора бити демократски уклоњен

Председнички кандидат Демократског фронта Андрија Мандић рекао је на предизборној трибини да се Мило Ђукановић мора демократски уклонити са мјеста председника.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Мандић је додао да је сигуран да ће грађани гласати као 30. августа 2020. године и на октобарским локалним изборима широм Црне Горе.

- Од бившег режима је ослобођена Скупштина 2020. године, ослобођена је и Влада, остало је још једно упориште које се зове председник Црне Горе. Ми тражимо да будемо много боља и поштенија власт него што је била она коју је имао Ђукановић, то је наша основна идеја - рекао је Мандић.

Наводи да је жеља политике коју представља да се упосли читава Црна Гора.

- Поставили смо неколико амбициозних пројеката, посебно у градовима где постоје велика предузећа, попут Пљеваља и Никшића. Тражили смо да у тим градовима, до наредних локалних избора, ниједан човек не буде на бироу. Имамо много идеја како да отварамо нова радна места - објашњава Мандић.

Истиче да са поштеном политиком и без корупције привлачење инвеститора је могуће.

- Први морални стуб на коме треба да се обнови Црна Гора је да се помиримо. Људи у некој заједници морају прво имати добре односе и ми смо пружили руку и позвале све те људе који су гласали ДПС да се помиримо, за разлику од тих што су они гласали годинама и који су се трудили да нас повреде и дискриминишу. Ми долазимо као нови победници и нећемо да се понашамо као они. То је добра основа на којој сви заједно можемо да градимо једну нову Црну Гору - рекао је он.

Мандић је изразио очекивање да ће добити народно поверење да сутра као председник, представљајући Црну Гору, може пред сваким стати усправљене кичме, знајући да долази из мале, али поштене и честите државе.

- Много тога што је успоставио Ђукановићев систем мора да се мења. Тражимо од сваког грађанина да буде спреман на рад да издржава своју породицу и тако не зависи ни од кога - закључио је Мандић.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА