Најновије

Бранко Павловић: Путин им ломи кости у Африци, Пољска ће ући у рат и биће смождена! (ВИДЕО)

Aдвокат Бранко Павловић је у интервјуу за X33 објаснио зашто је Путин одлучно кренуо у победоносни војни поход на Африку. По његовим речима примарни циљ војске Руске федерације је у овом тренутку Судан. 

Руси су изванредним тактичким маневрима потпуно сломили снаге НАТО пакта које предводи Америка у овој земљи. И то није све - Мали је постао место место тешког војног сукоба између Русије и Америке у којој Американци доживљавају неуспех за неуспехом - тврди Павловић.

Потом је Павловић скренуо пажњу на дешавања у Сирији у којој НАТО и Американци доживљавају својеврсну војну агонију без икаквих шанси да са власти свргне председника Асада, коме је Руска федерација притекла у помоћ у тренутку када је све деловало изгубљено и када се чинило да ће сваког тренутка колонијално терористички напад Америчке дубоке државе преузети комплетну власт у овој земљи.

Павловић се потом осврнуо на дешавања у Украјини и закључио да ће се Пољска свакако укључити у сукоб и да ће је та врста авантуре коштати многостуко.

- "Пољаци ће доживети једно од највећих историјских понижења када буду ушли у сукоб са Русијом у току ове године" - децидно говори Павловић.

Тренутак укључења Пољске у рат биће "Коначан пораз НАТО пакта на источном фронту и признање сопствене немоћи пред Руском федерацијом и почетак распада западне алијансе без могућности било каквог релевантног опоравка, биће колац у срце ЕУ и непостојећих Европских вредности " - тврди Павловић.

Ово и још много више, погледајте у најновијем интервјуу Бранка Павловића на јутјуб каналу "X33".

ФАКТИ: Руски падобранци пресекли последњу одступницу Украјинцима из Бахмута (МАПА)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА