Најновије

Додела НАГРАДА "Прва звездица" најталентованијим МЛАДИМ ГЛУМЦИМА 30. маја у ПАН театру

Награде ће бити додељене у оквиру другог Фестивала дечијег глумачког стваралаштва у филмовима и ТВ серијама ФЕДЕГ

Фото: Промо

Финално вече и додела награда "Прва звездица" у оквиру другог Фестивала дечијег глумачког стваралаштва у филмовима и ТВ серијама ФЕДЕГ, одржава се у уторак, 30. маја 2023. године у ПАН театру у Београду.

Селекторска комисија на челу са новинарком и ТВ критичарком Мери Билић, препознала је таленат и креацију у запаженим глумачким ролама шесторо деце глумаца: Тамаре Налбантјан у серији "Вера", Василија Турчиновића у серији "Бунар", Мионе Илов у филму "Мрак", Петре Семиз у серији "Лако је Ралету", Милице Станковић у филму "Олуја" и Јане Тодоровић у филму "Света Петка - Крст у пустињи".

- Покренули смо прошле године манифестацију са жељом да афимишемо марљивост и таленат деце  и да подстакнемо њихову жељу да им истинске вредности и модели буду узор у животу и избору професионалног позива. Деци која добијају Прву звездицу узори су наше глумачке величине које су такође каријере започеле као деца, а надамо се да ће некој дечици која тек планирају да се отисну у свет глуме, добитници Прве звездице бити узор  - каже оснивач ФЕДЕГ фестивала Ненад Миленковић. 

Једина манифестацији тог типа у Србији одржава се под покровитељством ГО Звездара и уз подршку Градског секретаријата за културу, почетак је заказан за 19 часова.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА