Најновије

ТЕЧЕ АМЕРИЧКИ ПЛАН ЗА СЕВЕР: Вучић је део тога! Истраживање: Ако опозиција уради ово, ОДУВАЋЕ ГА! (ВИДЕО)

Ово није само питање Косова, већ дефинитивног уласка Србије у западну сферу. Следећи корак је откачињање Русије, а кинеске инвестиције су већ редуковане.

Фото: Принтскрин

Сви добри послови су већ сада издвојени за Американце, и изградња реверзибилне електране Бистрица и Ђердап 3, све што су стратешки пројекти држи се са стране и чекају се амерички инвеститори, а кинески се коче, изјавио је политички аналитичар Драгомир Анђелковић приликом гостовања у емисији Луча на каналу Прави одговор. 

Он је рекао да Американци за Косово и Метохију спремају план у чије је спровођење Вучић укључен, а то је да јужна српска покрајина буде нови Кипар. 

- Американцима је кључна ствар на Балкану да заокруже НАТО. Да увуку Србију у НАТО и посредно отворе капију НАТО-а за Косово и Метохију и за Босну и Херцеговину. И да пре завршетка сукоба у Украјини очисте оно што сматрају да је њихово двориште – упозорио је Анђелковић. 
Он је закључио да „Вучић учествује у озбиљној превари“.

- Какви су параметри те преваре. То је под један изазивање кризе на Северу. Под два, преговори са Куртијем око француско немачког плана који на крају неће успети. Фактички, Вучић је претходних година све на Северу дао Албанцима, и ово је све договорено, да буде инсталирана албанска власт, па ће онда уз помоћ Американаца буде враћено на старо и Американци ће бити гарант – казао је аналитичар. 
Анђелковић је нагласио да ни америчка администрација није јединствена и да постоје различите линије, али да је Вучић повезан са најгором по Србију. 

- Вучић је повезан са најгором линијом, са сорошевско-клинтоновском линијом у америчкој администрацији и са њима ради. Није он џабе подржао Хилари Клинтон против Трампа. Ради он и са Гренелом, али прави линк је са сорошевско-клинтонистичким лобијем и са њима договара ствари – указао је он. 

Према његовом мишљењу, Вучићево мешање у све постаје комично и трагикомично. 

- Он је председник државе, председник владе, патријарх, све. То постаје комично. Али видели сте тај контрамитинг, већина тих људи, која је доведена, вероватно сада не би гласали за њега јер је и њима мука од свега тога – навео је. 
Анђелковић је приметио да је бесмислено да је он назвао свај контрамитинг „Србија наде“. 

- Да сутра треба да дођете на власт, онда правите митинг који би се звао Нада за Србију, али ви сте 11 година на власти, па ви сте наде морали да реализујете, да их претворите у реалност. Како њему не падне на памет, и његовим врлим маркетиншким стручњацима, да то делује идиотски – упитао је.

Анђелковић је објаснио на који начин се санкције Русији мало по мало спроводе без формалног увођења. 

Што се тиче протеста, он је рекао да их Запад није планирао, већ су се једноставно десили и по њему чак и Запад је у шоку. Он је рекао да они неће сада да обарају Вучића јер им Вучић завршава све  што је потребно. 

Међутим, Анђелковић је навео да је имао увид у истраживање, према коме опозиција може да „одува Вучића“ на изборима, само треба да уради једну ствар. О свему томе детаљније погледајте на каналу Прави одговор. 

РУСКИ ВОЈНИ АНАЛИТИЧАР: Зеленског после офанзиве чека иста судбина као и Хитлера после операције Цитадела

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА