Најновије

ПОМОЗИТЕ ЖЕКСУ: Агресивна агресија агресора Русије! (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Ако Вам је нешто почело да боде очи на телевизији Пинк, а није вулгарни стајлинг или несувисли речник неке од њихових водитељки, онда то мора да је нови вид извештавања ове телевизије о рату у Украјини, који не само да има нови приступ, него је и веома активнији, па су тако екипе тв Пинка "на лицу места".
Митровић (Фото: Скриншот)

Митровић (Фото: Скриншот)

Након пропагандног спота у којем Жељко Митровић, први човек Пинка, заједно са америчким амбасадором, Кристофером Хилом, појашњава да је Србији место на Западу, а који је изазвао велику пажњу, па и многе чак и изненадио, изгледа да је Митровић одлучио да по питању промоције америчке политичке мисли у Србији више “нема зезања”.

И поред толико набројаних српско-америчких веза, Николе Тесле, традиције добрих односа из Првог и Другог светског рата, Митровић је схватио истинитост Путинових речи да Америка хоће само вазале и слуге, па је очигледно прионуо на посао.

Уместо Тесле и других српско-америчких веза, Митровић зна шта му је задатак и одмах се угледао на америчке марионетске делатнике из круга медија и политике широм света, па ће нашу “богату, велику и перспективну српско-америчку љубав” да доказује српско-руском мржњом. Џабе нам Тесле и Халијарди… свестан је Митровић да је код Американаца то шупља прича и да њима треба само “свежа крв на фронту против Русије”. А Митровић је очигледно “за Белу кућу спреман”!

Србија на Западу, Србија у Европи, итд, је политичка мисао коју грађани Србије слушају већ више од две деценије и углавном грађане наводи на повраћање. Међутим, и Митровић и многи други увек праве исту грешку у тој политици, а то је да свој проамерички и проевропски став обавезно темеље на сувишном антируском ставу. Уколико већ постоји толико велико темеље и перспектива српско-америчких односа, свака антируска прича је ту сувишна и дегутантна, па је тако и са Митровићевим покушајима да бело представља црним и црно белим, али што би баш ти  Европљани и Западњаци већ вековима уназад рекли: “Балканац!”.

Све ово је наравно изазвало револт код доброг дела грађана, што се већ очитава на Твитеру, па је тако Жекс постао мета подсмеха и пошалица на друштвеним мрежама, где га људи часте епитетима попут “проститутка, усташа, увлакач” и слично.

Погледајте најновији прилог тв Пинк у којем је Русија “агресивни агресорски агресор”:

Прочитајте ОВДЕ шта Вучић каже о Орбану и Космету

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА