Најновије

КРЕМЉ СЕ ОГЛАСИО: Како је Америка упутила упозорење на терористички напад

Информације о могућим терористичким нападима долазе од специјалних служби, класификоване су као осетљиве и не откривају се, рекао је портпарол руског председника Дмитриј Песков, одговарајући на питање о упозорењу о потенцијалном нападу које је Америка послала Русији.

„Обавештајни подаци се никада не дају Кремљу. Они се достављају путем канала специјалним службама, од специјалне до специјалне службе. Дакле, ово спада у категорију осетљивих информација, које се, наравно, не откривају“, рекао је Песков, одговарајући на питање да ли су од америчких обавештајних агенција Кремљу достављене конкретне обавештајне информације о предстојећем терористичком нападу.

СИРЕНЕ У КИЈЕВУ - СТИЖУ ХИПЕРСОНИЧНИ ПРОЈЕКТИЛИ: Ни камен на камени није остао, гађана најважнија зграда? (ВИДЕО)

Амбасада САД у Русији је 8. марта саопштила да прати извештаје о „екстремистичким“ плановима за нападе на велика окупљања људи у Москви, укључујући концерте. Истовремено, након терористичког напада у дворани Крокус, Бела кућа је за РИА Новости саопштила да су Сједињене Америчке Државе у марту добиле информацију о припреми терористичког напада у Москви, вероватно на местима где има људи, и поделиле је руској страни.

Пуцњава и пожар догодили су се 22. марта увече пре концерта у Крокус сити холу у Красногорску код Москве. Дописник РИА Новости који је присуствовао инциденту јавио је да је неколико маскираних мушкараца упало у салу, пуцали на људе из непосредне близине и бацали запаљиве бомбе.

Нова драма у Москви! Наређена хитна евакуација! 700 људи бежи из болнице у којој леже рањени у нападу на Крокус сити хол

Извор: Нова.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА