Најновије

ПОДРШКА ИЗ РУМУНИЈЕ: Послаћемо свим политичарима света да Србија није крива за Сребреницу - Косово је Србија!

Румунска сенаторка и председница СОС партије Диана Јовановић Шошока изјавила је да се нада да УН неће усвојити резолуцију о Сребреници и најавила да ће лично упутити отворена писма УН и свим политичарима из Европе и света.
Вучић на задњој седници УН

Вучић на задњој седници УН

"Послаћу отворено писмо и молити политичаре из целе Европе и света да пошаљу отворена писма УН и да поново анализирају ваш случај јер нисте криви за оно што се десило у Сребреници, као ни за оно што се десило на Косову", рекла је она и нагласила да ће и у писму УН поновити да је Косово - Србија.

Додаје да се нада да се неће десити да резолуција буде усвојена.

"Али, нажалост ако се деси, то значи да ћете бити највећи пример како  једна држава може да буде окупирана на основу лажи", рекла је Јовановић Шошока и додала да Србија за обичне људе, за Румунију и њене политичаре неће бити "жигосана", већ ће бити херој.

"За нас, за праве људе, за нас из Румуније, па и политичке личности попут мене, ви ћете бити наши хероји. И зато морамо да вас бранимо и да вам помогнемо да се одбраните пред овим масовним нападом", нагласила је Јовановић Шошока.

Према њеним речима, Србија мора да апелује на свој народ, на људе из свих крајева и не само широм Србије, већ и у Европи јер има доста држава које схватају да су у опасности.

"Морате се бранити и тражити од свих других држава око вас, укључујући и Румунију, да бране вашу државу и свој народ. Ако успеју са вама, успеће са мном, успеће са Бугарском, успеће са Мађарском, са Македонијом", каже Јовановић Шошока.

Како је нагласила све државе на Балкану имају дужност и обавезу да бране Србију.

Прочитајте ОВДЕ како се политичари зезају у Котору

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА