Најновије

КИЈЕВ ПАНИЧНО У СВИМ МЕДИЈИМА: Именовање новог руског министра одбране "веома лоша вест по Украјину"

Према њиховим речима, ово ће да доведе до наглог пораста капацитета руске војне индустрије и њене свеукупне производње;

Посебно забрињава то што је нови руски министар одбране играо важну улогу у "стварању модела руске економије кроз њене дубинске структурне трансформације ради превазилажења међународних санкција", што ће свакако применити и у војном ресору;

Према речима украјинских економиста Белоусов модел је антипод украјинском моделу вођења економије, који се ослања на вулгарни либерализам у условима рата, што је у најмању руку хендикеп.

Руски аналитичар Александр Сладков истиче да је Белоусов веома искусни професионалац који је експерт за решавање организационих проблема, и човек од задатка:

"Његова биографија везана је за економију и само за економију. Ово указује да ће се војно министарство све више ослањати на инустријску базу. Иначе предложени састав нове владе указује на заокрет ка војно индустријском комплексу и његовом капиталном јачању уз његову трансформацију. И овде има доста здраве логике. 

Данас је најјачи онај који може најефикасније да употреби војну (ратну) и економску сферу за јачање државе. Управо ће то бити главни задатак новог министра одбране" - сматра Сладков, који познавајући Белоуосова (сматра га за бескомпормисног и фанатичног радника) донети доста промена у Министарству одбране.

ПУТИН ЧЕКА КАПИТУЛАЦИЈУ УКРАЈИНЕ! Москва скинула рукавице, режиму у Кијеву је време истекло

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube