Најновије

МЕДВЕДЕВ ОДГОВОРИО КАМЕРОНУ: Тупи Британац би требало да зна да ћемо одговорити нуклеарком!

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев позвао је британског министра спољних послова Дејвида Камерона да буде опрезнији у изјавама после његових речи о потреби борбе против руског председника Владимира Путина „до горког краја”.
Медведев

Медведев

„О борби против Путина. Другим речима, борба против Русије. Немам пристојан одговор, осим можда једног. Дејвиде, требало би да будеш опрезнији”, написао је он на Телеграм каналу.

Медведев је рекао да ће Москва одговорити ако Велика Британија и Француска наставе да јавно „благосиљају” украјинске оружане снаге за коришћење ракета „Storm Shadow” против Русије и упозорио да ће Русија употребити специјалну муницију за удар на Лондон.

„Storm Shadow/SCALP-EG не контролишу идиоти у везеним кошуљама, већ Британци и Французи. Под одређеним околностима, одговор за ово неће летети само у Кијев. И не само са конвенционалним експлозивом, већ и са специјалном муницијом. А увежбавање одговора на такве нападе је циљ планираних вежби. И чак и недовољно образовани морони Његовог Краљевског Величанства то би требало да разумеју”, навео је Медведев.

Он је подсетио да је радио са Камероном у време када је постао премијер Велике Британије.

„Радио сам са њим када је постао премијер. Обичан тупи Британац. У то време био је радосно глуп и личио је на младог ђавола који се наслађује својим неочекивано стеченим положајем. Иначе, тада није био ни патентирани русофоб”, навео је Медведев.

Британски лист Дејли мејл објавио је данас да је Камерон позвао Запад да заузме оштрији став о украјинском сукобу, преноси Танјуг.

Прочитајте ОВДЕ шта Ђилас каже о “Вучићу и Кини”

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА