Најновије

ХАРКОВ ПРЕД ПАДОМ! Зеленски се хитно огласио: Ситуација веома тешка...

Владимир Зеленски је ситуацију Оружаних снага Украјине у Харковској области, посебно у Волчанску, назвао изузетно тешком. Једнако тешка ситуација за украјинску војску се, наводно, развила у пет других праваца.

Зеленски је ову изјаву дао у свом дневном вечерњем обрац́ању на Телеграм каналу.
- Посебна пажња је посвец́ена Харковској области. Одбрамбене борбе и жестоке борбе се настављају на значајном делу наше граничне траке... Ситуација је посебно тешка на периферији града Волчанска -  рекао је Зеленски.

Он је додао да је и даље изузетно тешка ситуација у Покровском, Лиманском, Времевском, Краматорском и Купјанском правцу.

Заменик начелника Главне обавештајне управе (ГУР) украјинског Министарства одбране Вадим Скибицки је раније назвао ситуацију у Украјини тешком као у првим данима руске специјалне операције, додајуц́и да би се она могла додатно погоршати.
Министарство одбране Русије је раније саопштило да је руско војно особље групе трупа „Север“ у року од 24 сата напредовало у дубину одбране непријатеља и ослободило Гатишц́е, Красноје, Мороховце и Олејниково у области Харков. Дан раније су у истој области ослобођене Борисовка, Огурцово, Плетеневка, Пилнаја и Стрелечја.

ЕВО КОЈЕ МИНИСТАРСТВО ЋЕ ДРЖАТИ ЛАВРОВ: Ово је нови директор ФСБ-а

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube