Најновије

БРУТАЛАН НАПАД НА РУСИЈУ: Украјинци кренули жестоко, људи бежали у склоништа, завладала паника

У раним јутарњим часовима, снажне експлозије потресле су Крим и Севастопољ, док су руски противваздушни системи одбијали вишеструке таласе украјинских ракетних напада. Гувернер Михаил Развозжајев апеловао је на становништво да остане мирно и да се придржава мера безбедности.

Противваздушна одбрана је активирана након што су Оружане снаге Украјине лансирале неколико таласа ракета, покушавајући да нанесу штету кључним војним и инфраструктурним циљевима на полуострву. Развозжајев је изјавио: „У Севастопољу делује противваздушна одбрана.

НАПРЕДЊАЦИ УСТУКНУЛИ И ПОВУКЛИ ПРИГОВОРЕ? Намеће се питање шта је овде легално

Молим вас да останете мирни, придржавате се мера безбедности, останите у привременим склоништима или безбедним местима. Главна ствар је да не будете на отвореном простору. Главна опасност је од крхотина.“

Очевици извештавају о интензивној пуцњави и светлећим траговима ракета које су осветлиле небо изнад Севастопоља, док су становници у паничном бегу тражили склоништа. Локалне власти су брзо реаговале, обезбеђујући информације и упутства грађанима путем јавних обавештења и друштвених мрежа.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА