Најновије

ШОК У РУСИЈИ! Смењен Шојгу, РИА јавља шта се дешава

Председник Русије Владимир Путин предложио је именовање Андреја Белоусова на позицију министра одбране. Овај предлог долази у тренутку значајних промена у руском војном врху и изазивања у глобалном безбедносном окружењу.

Андреј Белоусов: Биографија и квалификације

Андреј Белоусов је истакнут руски политичар и економиста, који је до сада обављао различите високе функције у руској влади. Познат по својим стручним знањима у економији и стратегији, Белоусов је раније био заменик премијера и саветник председника за економска питања.

Кључне тачке предлога

Именовање: Предлог председника Путина за именовање Белоусова као новог министра одбране означава важан корак у реорганизацији војног руководства Русије.

Искуство: Белоусов доноси значајно искуство у економским и стратешким питањима, што може бити од кључног значаја за модернизацију и ефикасност руске војске.

Контекст: Овај предлог долази у контексту текућих војних операција и глобалних изазова, чиме се потенцира важност стратешког и ефикасног управљања ресурсима и одбраном земље.

Очекује се детаљније објашњење

Више детаља о предлогу и плановима за будуће активности Министарства одбране под руководством Белоусова очекује се ускоро. Ова промена могла би да има значајан утицај на руску војну политику и стратегију у наредним годинама.

Реакције и перспективе

Именовање Белоусова као министра одбране биће пажљиво праћено од стране домаће и међународне јавности. Очекује се да ће његов приступ и одлуке обликовати будућност руске одбрамбене политике и њене улоге у глобалним безбедносним питањима.

НАСТАВЉАЈУ СЕ ВЕЛИКЕ ПРЕДАЈЕ ВОЈНИКА КОД ХАРКОВА: Све више заробљеника (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube