Најновије

НИСУ РАЧУНАЛИ ДА ЋЕ ФИЦО ДА ПРЕЖИВИ: Немачка покушала да увуче Словачку у рат са Русијом!

Да је тај метак у стомак био само један центиметар у једну или другу страну, погодио би артерију или друге органе и Роберт Фицо био би мртав на месту. Игром случаја или Божјом жељом, атентатор је погодио место које јесте опасно, али не толико опасно по живот, рекао је за канал Прави одговор слависта Рене Полух који се јавио видео везом и испричао све о атентату на словачког премијера. 

Како је рекао, Фицо може да захвали у великој мери физичкој спреми, односно, томе што се бави спортом. 

- Он сваки дан трчи по неколико километара и плива, а то је досад радио без телохранитеља, па су људи могли да га сретну по Братислави изјутра како трчи – казао је Полух. 

Он је потврдио да је атентатор Јурај Цинтула један од оснивача организације „Словачка против насиља“, али да је гласач и учесник митинга словачких „напредњака“, односно Напредне Словачке која је главни прозападни партнер и опонент партије СМЕР Роберта Фица. 

Полух је истакао да је либерална јавност у шоку јер „нису рачунали да ће Фицо да преживи“. 

- Данас либерални политичари и новинари покушвају да докажу да је у ствари Роберт Фицо сам крив. Понекад се појављују и чланци у којима доказују да је атентатор у ствари невин или да „морамо да разумемо атентатора зашто је он то урадио“ – 

Како је истакао, постојао је немачки план да Словачку увуче у рат против Русије, који је Фицо спречио, али сада је Словачка на ивици грађанског сукоба. Све детаље о томе, како и о атентату и атентатору сазнајте у емисији на Јутјуб каналу Прави одговор. 

"Подржао си француско немачки план, купио рафале, сад драмосе**ш огрнут заставом!" (ВИДЕО)

Извор: Правда


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА