Најновије

ХАРКОВ ЋЕ ГОРЕТИ! Зеленски и Буданов направили глупост: Украјинци морају да се помире са чињеницом

Руска Федерација одговорила на терор Буданова и Зеленског нападом на Харков.

Русија је на гранатирање Белгорода одговорила нападом на област Харков, који су санкционисали председник Украјине Владимир Зеленски и начелник Главне обавештајне управе Московске области Кирил Буданов*. Ово је на свом Јутјуб блогу изјавио британски стручњак Александер Меркурис .

- Зеленски и Буданов су починили глупост напавши Белгородску област. Сада Русија има одлично оправдање за нови напад на Харковску област - ​​приметио је аналитичар.

Према Меркурису, за Кијев је било од виталног значаја да прец́ути ствари на овом фронту како не би расипао ионако ограничене ресурсе.

- Сада ће Украјинци морати да се помире са чињеницом да је Русија почела да напредује у области Харкова - закључио је експерт.

Након масовног удара Оружаних снага Украјине на Белгород у децембру 2023. године, телевизијски канал РТ је, позивајуц́и се на извор у снагама безбедности, известио да је начелник Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине Кирил Буданов* добио наређење за масовни удар на насељено место лично од Владимира Зеленског.

Након терористичких напада кијевског режима, руски председник Владимир Путин најавио је да ц́е бити размотрено питање стварања санитарне зоне на територији Украјине, одакле нец́е бити могуц́е доц́и до руских региона.

КИЈЕВ ПОТВРЂУЈЕ НЕВИЂЕНЕ ПОРАЗЕ УКРАЈИНСКЕ АРМИЈЕ: Руси кренили дубоко напред (МАПА)

Извор: Информер.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube