Најновије

СИ-ЕН-ЕН ПЕСИМИСТИЧАН: Вести из Украјине нису само лоше, већ сваким даном све горе

Активности западних политичара не могу да умање замор од сукоба и чињеницу да је помагање Украјини нешто што владе западних држава наводе да "стратешки морају да ураде", а не нешто што њихова јавност активно захтева, пише амерички лист.

Променљива реторика украјинске војске која из сата у сат преноси информације о све тежој ситуацији на фронту говори сама за себе, пише главни дописник за међународну безбедност Си-Ен-Ена Ник Петон Волш закључујући да "Русија не напредује само на једном месту, већ се чини да напредује на четири, широм линије фронта".

"Вести нису само лоше, већ су сваким даном све горе... Русија има полет који није виђен од марта 2022. Украјина је присиљена да призна колико је ситуација тешка. Можда је већина света уморна од овог рата, али Путин није", оцењује амерички лист. 

Како се додаје, Кијеву сада велики проблем ствара и недостатак међународне пажње.

Оштре изјаве европских министара и посете високих званичника Бајденове администрације не могу да умање замор од сукоба и чињеницу да је помагање Украјини нешто што владе западних држава наводе да "стратешки морају да ураде", а не нешто што њихова јавност активно захтева. 

БРУТАЛАН НАПАД НА РУСИЈУ: Украјинци кренули жестоко, људи бежали у склоништа, завладала паника

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube