Најновије

АЛЕКСИЋ О "ПРОДАЈИ СТРАНЦИМА": Србија постаје неоколонија!

Србија је данас у великој опасности и на путу да постане неоколонија, зато је време да садашњу власт пошаљемо у прошлост једном засвагда, рекао је у Чачку председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић.
Мирослав Алексић

Мирослав Алексић

,,Избори који ће бити одржани 2. јуна изузетно су важни за целу Србију. Потребне су нам мале победе које ће да се улију у једну велику реку која треба да однесе у прошлост оне који 12 година разарају Србију. Локалне самоуправе не брину о интересима грађана већ искључиво о себи и сад је моменат да искористите моћ коју имате у својим рукама. Није моћ ни у медијима ни у рукама оних који прете и лажу, већ у рукама народа”, додао је он.  

Он истиче да нас онај који је кандидат за све градове и општине и за све функције, данас продаје странцима и ради све само да би остао на власти па тако Кинезима даје злато и бакар, Арапима земљу и оранице, а Французима аеродром.

,,Коме шта треба дође у Србију као у самопослугу. Да би за то одговарали, потребна нам је подршка грађана. Не смемо да ћутимо, стојимо са стране и прихватамо све како јесте. Подигните главу јер ви сте слободни грађани, а они су ти који треба да се плаше. Слобода се некада скупо плати, али је и највећа вредност коју један човек поседује. 12 година ћутимо и трпимо, ако наставимо, сами смо криви”, нагласио је он.

Алексић оцењује да сви треба да устану и људи који раде у јавном, али и приватном сектору јер нас нова прилика очекује тек за четири године и додаје да је сигуран да у Чачку постоји довољно храбрих и достојанствених људи који имају част, образ и поштење и који хоће да се супротставе лудилу у којем живимо.  

,,Издвојите пола сата и гласајте за онога за кога желите, а не за онога за кога морате. Чачак је један од градова у Србији који је зрео за промене и коме 2. јуна треба да сване. Изађите на изборе да заједно победимо”, поручио је он.

Прочитајте ОВДЕ зашто Ђилас “тражи дочек на балкону за Вучића”

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА