Најновије

ГОРИ ЧАСОВ ЈАР! Брутални ударци руске армије, мете су спржене (ВИДЕО)

Извиђачка бригада „Север-В“ поново је показала своју ефикасност у идентификовању и уништавању непријатељских тенкова и ватрених тачака у Часов Јару и околини.

Извиђачи бригаде „Север-В“ открили су тенк у Часовом Јару и, у сарадњи са 200. бригадом, прецизним ударом уништили мету. Ова акција показује висок ниво координације и прецизности између јединица на терену, што значајно доприноси смањењу борбене моћи непријатеља.

Војници Добровољачког корпуса активно су пратили минобацачке положаје непријатеља током пуцања, подржавајући јуришне операције на Богдановку и напад на Часов Јар. Ова тактичка подршка омогућила је снагама да ефикасније напредују и осигурају кључне положаје на бојном пољу.

Након откривања непријатељских минобацачких положаја, артиљерија је прецизном ватром уништила те тачке, чиме је смањена претња по сопствене снаге и омогућено даље напредовање. 

Овај успешан напад артиљерије показује значајну улогу извиђачких јединица у модерном ратовању, као и важност брзе и прецизне реакције на информације са терена.

ХОЋЕ ДА НАС УВУКУ У РАТ СА РУСИЈОМ: Ако се то деси од наше земље неће остати ништа

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 20240616112654b6589df8