Најновије

РУСИ ЗАУЗЕЛИ УПРАВНУ ЗГРАДУ: Креће офанзива и потпуно заузимање

У раним јутарњим часовима, група Север преузела је контролу над управном зградом у Волчанску, што представља значајан успех за руске снаге у овој области. Према најновијим извештајима, очекује се да ће Харков бити под контролом ватре у наредних 12 сати.

Поред тога, постоје извештаји да су припадници групе Север ослободили село Старица у области Харков, настављајући своје напредовање. Војни канали извештавају да ће одговор на сваки украјински беспилотни летелица или пројектил који стигне у Белгород бити десет до двадесет пута већи број пројектила упућених ка Харкову.

„На сваки БПЛ или пројектил који стигне у Белгород, 10-20 комада ће стићи у Харков,“ преносе војни канали, наглашавајући спремност руских снага да одговоре на сваки напад.

Иако се чекају званичне потврде од Министарства одбране Русије, ови извештаји указују на значајну промену у динамици сукоба у Харковској области. Ако се ове информације потврде, то ће представљати велики ударац за украјинске снаге и додатно закомпликовати њихове одбрамбене позиције.

ХАОС У КИЈЕВУ! Док народ гине, журка траје до касно ујутру (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА