Најновије

Чудна изјава Федерера после Нолетове титуле

Новак Ђоковић је освојио Ролан Гарос, те је на тај начин оборио многе рекорде и доказао је свима да је један од најбољих тенисера икада виђених, а све то је, како се чини, помало уплашило и Роџера Федерера.

Федерер (Фото: Јутјуб)

Швајцарац је одустао од Ролан Гароса, будући да је Беретинију предао меч осмине финала, и већ је почео припреме за Вимблдон. Тренутно игра турнир у Халеу, где је забележио победу у првом мечу.

Међутим, након меча Федерер је медијима дао једну чудну изјаву у којој као да показује завист због Новакових успеха.

– Чини ми се да је данас у тенису најважније питање броја гренд слем титула. То ми се не свиђа, током већег дела такмичарске године ми заправо играмо на АТП турнирима – рекао је Федерер медијима у Немачкој, а потом је наставио у јако контрадикторном темпу:

– Некада сам само желео да оборим рекорд Пита Сампраса, увек сам говорио да је сваки слем који дође после тога чист бонус за мене.

Иако све указује на то да Швајцарац не може да се помири с чињеницом да је Новак Ђоковић успешнији теснисер од њега, упутио је неколико позитивних речи и ка Ђоковићевом подвигу против Циципаса.

– Начин на који је успео да се врати против Циципаса био је невероватан. Имао је невероватних потеза и у полуфиналу против Надала – закључио је Федерер на својој конференцији.

Како било, Новак Ђоковић је освојио Ролан Гарос и тако ушао у историју, а испред њега се налазе још неки рекорди које би могао да обори до краја каријере.

АТП се поклонио Ђоковићу, не Надалу и Федереру! Бројке не лажу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА