Најновије

НОВА ВЛАДА ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ: Криввокапић не заслужује да буде премијер

Председник Нове српске демократије и један од лидера Деомкратског фронта Андрија Мандић каже, да су одмах након 30. августа у Црној Гори почели процеси који су класична издаја бирачког тела, а који су требали да се заврше тако што ће српски народ у Црној Гори бити смештен тамо где је и планирао раније Мило Ђукановић.

Здравко Кривокапић (Фото: Влада ЦГ)

Мандић је у јутарњем програму Пинк ТВ рекао да се издаја бирачког тела огледа и у томе што су од почетка кренули покушаји да се од Демократског фронта направи ДПС из 1997. године.

– Ми никада нисмо пристали на то, а та издаја је кулминирала доношењем у Скупштини Резолуције о Сребреници и сменом министра правде Владимира Лепосавића. Сада је јасно свима Здравко Кривокапић се налази на месту које не заслужује. Ми сада бојкотујемо парламент, а решење може да нађе парламентарна већина. Тражимо нову владу или, ако око тога не можемо да се договоримо, ванредне парламентарне изборе – Каже Мандић.

Он је рекао да се у Црној Гори наставља са антисрпском политиком.

– Ствари су, међутим, другачије у односу на време пре 30. августа прошле године. Српски народ у Црној Гори је осетио да може да победи и све ове издаје неће спречити Србе да се изборе за своја права. Нема више повратка на место које нам је спремио Мило Ђукановић – каже Мандић.

Говорећи и Резолуцији о Сребреници коју је Скупштина Црне Горе донела синоћ, Мандић каже да је Црна Гора одабрана као платформа за ту резолуцију.

– Сада ће неки да трче по региону и носе текст ове резолуције тражећи да га парламнети доносе у истом облику као Црна Гора. Та резолуција је само наставак низа потеза власт који се доносе супротно вољи народа у Црној Гори – каже Мандић, пише Дан.

Шта је Шешељ рекао о Кривокапићу, прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА