Најновије

ВЕСТ КОЈА ЈЕ ОДЈЕКНУЛА У ЈАВНОСТИ! Одбачена кривична пријава против Лечића за силовање Данијеле Штајнфелд

Више јавно тужилаштво у Београду је саопштило да је одбацило кривичну пријаву Данијеле Штајнфелд, поднету против Бранислава Лечића, због кривичног дела силовања, јер не постоје основи сумње да је учињено наведено кривично дело, нити било које друго кривично дело за које се гоњење предузима по службеној дужности.

Лечић (Фото: Јутјуб)

Како се наводи у саопштењу, у току предистражног поступка обављени су разговори са Данијелом Штајнфелд и пријављеним Браниславом Лечићем, прибављена је копија документарног филма "Зацели ме" ауторке Данијеле Штајнфелд, ЦД на коме се налази оригинални глас особе из поменутог филма, медицинска документација о лечењу Данијеле Штајнфелд.

Додаје се да су обављени и разговори са бројним лицима која би евентуално могла имати посредна сазнања о спорном догађају, с обзиром на то да непосредних очевидаца није било, а цењена је и представка Мериме Исаковић, која је достављена Вишем јавном тужилаштву у Београду.

"Након прикупљених потребних обавештења и прибављања свих релевантних доказа у предистражном поступку, које је тужилаштво ценило како појединачно, тако и у међусобној вези, утврђено је да не постоји ниједан законити доказ са степеном основа сумње који би потврдио наводе поднете кривичне пријаве", саопштено је из Тужилаштва.

Додаје се да је пуномоћнику оштећене достављен примерак решења о одбачају, а уколико оштећена није задовољна донетом одлуком, има право на благовремено подношење приговора Апелационом јавном тужилаштву у Београду.

Бранилац Штајнфелдове најавио приговор 

Пуномоћник Штајнфелдове, адвокат Божо Прелевић, рекао је да ће сигурно уложити приговор на одлуку тужилаштва. 

Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је Бранислава Лечића да ју је силовао.

Лечић и Штајнфелдова су у марту саслушани поводом тврдњи глумице. Лечић је одбацио оптужбе.

Потом је и глумица Мерима Исаковић изјавила ју је пре 43 године, у време док су били колеге на Факултету драмских уметности, Лечић сексуално узнемиравао.

Како Кетрин Зита Џонс изгледа данас погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/ РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА