Најновије

"БИЛО ЈЕ НЕПРИЈАТНО, АЛИ СМО ХТЕЛИ ДА СЕ СУОЧИМО"! Кристијанова љубавница плакала кад му је упознала жену

Након завршетка „Задруге", пар који опстаје и даље и привлачи велику пажњу јавности јесу Кристијан Голубовић и његова девојка Кристина Спалевић. Голубовић је девојку упознао са ћерком Вером и бившом женом Иваном, а цео сусрет био је веома потресан како њему, тако и Кристини.

Кристијан и Кристина (Фото: Јутјуб)

Суочавање са бившом супругом Иваном десило се спонтано приликом њихове посете Краљеву, када су отишли да се упознају са Кристијановом ћерком Вером.

- Било ми је непријатно када сам је видела, побегла сам у секунди. На моје изненађење, жена је сама пришла и пружила ми руку. Рекла је како нисам ништа крива и како ми ништа не замера. Плакала сам после. Док не видиш неког, немаш осећаја о тим стварима, али када сам видела каква је особа, стварно немам речи. Жао ми је. Кристијану је било непријатно такође, али је он хтео да се суочимо са тим - рекла је Кристина додала да жели да гради добар однос са Голубовићевом децом

- Немам проблем са тим да будем маћеха, нисам зла маћеха. Нисам много размишљала о томе, нити сам се оптерећивала. Ми ћемо имати и своје дете, па бих желела да наше дете проводи време и са Кристијановом децом. Крв није вода и било би ми апсолутно драго да функционише све како треба - рекла је Спалевићева и додала да ипак не очекује дружење са Иваном.

- Мислим да није баш природно да се дружимо. Нас две смо провеле неких пола сата заједно, јер је Кристијан отишао да се шиша, прешле смо хиљаду тема. Она је позитивна и комуникативна, да нисам са Кристијаном, сигурно бих могла да се дружим са њом, не само ја, него свако.

Голу Андријану Лиму погледајте ОВДЕ.

Извор: Објектив

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА