Најновије

ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ: Један од озлоглашених земунаца је жив, иако се годинама веровало да је убијен?

О Костантиновићу се после полицијске акције “Сабља”, готово ништа не зна. Осуђен је на 35. година због учествовања у атентату на премијера Зорана Ђинђића, али се од тада налази у бекству.

Фото: Архива

"Насмејани убица" Чаба Дер, који у затвору у Мађарској служи доживотну казну “оживео” је у свом писму и сећање, а и самог Нинослава Константиновића, одбеглог члана земунског клана.

Према речима Дера, у изнајмљеном стану у Будимпешти у ком је живео, покушао је да га убије последњи одбегли Земунац, о чијој се судбини готово да ништа ни не зна већ 18 година.

- У Будимпешти, у изнајмљеном стану сам захваљујући срећи остао жив. Напад сам пријавио мађарској полицији, али у пријави сам прећутао да сам препознао директног извршиоца. Егзекутор који је упао у мој стан на себи је имао качкет и наочаре, по доњем делу лица тачно сам препознао да је то био Нинослав Константиновић Нине - навео је Чаба и додао да је Земунац испод дукса извадио пиштољ и циљао у њега.

О Костантиновићу се после полицијске акције “Сабља”, готово да ништа не зна. Осуђен је на 35. година због учествовања у атентату на премијера Зорана Ђинђића, али се од тада налази у бекству.

Ко је заправо (био) Нинослав Константиновић Нино?

Убијен још 2003. године?

Познато је да је био члан земунског клана, и да је имао удела у оргнизовању атентата марта 2003. године, а према наводима Сретка Калинића, Нина је недуго затим убио Милош Симовић и закопао га поред ауто-пута Београд-Загреб.

Нове тврдње Чабе Дера потпуно су пољуљале ово сведочење најбруталнијег припадника Земунаца, Сретка Калинића, а у прилог томе иде и чињеница да полиција приликом ископавања није пронашла кости Константиновића.

Професионални убица

Кружиле су приче да је он најпре побегао у Холандију, да би се затим преселио у Италију, где је приступио чувеној напуљској мафији Камора. Био је њихов човек за егзекуције, као што је радио и у Београду, само што је на Апенинима пуцао док је возио скутер, како би лакше побегао са лица места.

И сам Нино је крајем 20. века био жртва покушаја ликвидације из возила, међутим успео је да преживи уз неколико рана.

Атентат на Ђинђића

Константиновић се наводи и као особа која је пронашла локацију у улици Адмирала Гепрата, из које је пуцано на тадашњег премијера Србије, Зорана Ђинђића. 

Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА