Најновије

НОВАКОВ ОТАЦ СРЂАН ОТКРИО ШОКАНТНУ ТАЈНУ КОЈУ СУ ЂОКОВИЋИ ДУГО ЧУВАЛИ ОД ЈАВНОСТИ: Нолету су нудили држављаство ове велесиле!

Срђан Ђоковић, отац Новака Ђоковића, гостујући у емисији код Миломира Марића на Хепи телевизији, испричао је једну анегдоту од пре неколико година.

Срђан Ђоковић (Фото: јутјуб)

Срђан Ђоковић је уживо у емсији открио како је Новак имао прилику да добије држављаство Велике Британије и заједно са Енди Марејем доминира у Дејвис Купу у годинама које су биле пред њима. 

Новакова мајка и ја смо разговарали са Британцима. Њихова идеја је била да упаре Новака и Мареја и да дуго владају тенисом и освајају Дејвис куп. Нудили су држављанство. Ипак, Новак је Србин, његова бит је српска. Нисам им то рекао одмах, већ сам им рекао да ћемо разговарати са децом и да ћемо им се јавити - причао је Срђан Ђоковић.

Ноле је тада имао само 19 година, али је одлично знаш шта жели. 

Ја сам дошао и испричао им све то. Да ће имати прилику тамо да живе и да имају најбоље услове на свету. Знате какав је био њихов одговор? Никакав. Па, не постоји та сила да се промени ситуација. Ми смо Срби и остали смо Срби до краја - испричао је до детаља Срђан.

Прочитајте ОВДЕ текст о Ђоковићу који је затрескао Хрватску.

Извор: Курир спорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА