Најновије

5Г МРЕЖА ЋЕ НАС УНИШТИТИ! ЛУЧИЋ: Цео свет ће се претоворити у микроталасну пећ, а људи ће се крчкати као сарме (ВИДЕО)

Публициста Дејан Лучић направио је недавно праву пометњу у емисији уживо када се оштро супродставио идеји да Србија уведе 5Г мрежу.

Лучић (Фото: Јутјуб)

Оно што је сазнао о овој мрежи, Лучићу су каже он рекли научници који се боје да јавно иступају на ову тему.

"Рекли су ми људи који не смеју да говоре о овоме јер се боје... Рекли су ми - Ми ћемо теби све рећи али ми не смемо јавно о томе", рекао је Лучић у јутарњем програму ТВ Прва.

"Због 5Г мрежа биће побијене пчеле. Ако нема пчела нема купина, нема јабука... Реч је о томе да се 5Г мрежа понаша као микроталасна пећ. Цела Европа, цео свет ће се претворити у микроталасну пећ. Ти микроталаси делују на промену ДНК. Добићемо људе за које не знамо какви ће бити... А сигурно неће бити бољи. Ти микроталаси пре свега делују на мозак", рекао је Лучић.

Према његовим речима циљ владара из сенке је између осталог да заглупе људе.

"У Атланти је ове године монтирана прва 5Г мрежа у САД а у тој истој Атланти се налази споменик подигнут идеји да број људи треба да се сведе на 500 милиона. Е сад кад знамо циљ непријатеља..."

Према његовим речима од научника који су му се поверили сазнао је да је један од проблема и то што ће базне станице бити сувише близу али и да је Србија далеко од потребе да уводи 5Г мрежу.

"Такође су ми рекли да ће се у фабрикама увести грејање са микроталасним пећима. Неће се дакле грејати простор него ће се грејати вода у људима. Значи радници ће се осам сати док раде крчкати ко сарме", рекао је Лучић.

Трамп тражи кртицу у својим редовима! Амерички председник жели да зна име шпијуна! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА