Најновије

ТЕШКИ БОЛЕСНИЦИ! Хрвати покушали да убију легенду Црвене звезде! (ВИДЕО)

Нереди на стадиону "Максимир" на мечу између домаћег Динама Загреба и Црвене звезде 1990. године и дан данас су остали у ружном сећању. Цела прича и упад популарних "Бед Блу Бојса" на терен крије и једну страшну прича која је откривена данас, 30 година касније.

БББ (Фото: Јутјуб)

Тај дуел обележио је Звонимир Бобан, када је напао полицајца Рефика Ахметовића приликом упада домаћих навијача на терен. Сам Ахметович открио је да је циљ навијача био да убију Драгана Стојковића Пиксија.

- Могао сам га убити. Напао ме на радном месту. Куже га је спасио јер га је одвукао од мене. Ми смо хтели да смиримо ситуацију, а Бобан је позивао Бед Блу Бојсе на терен. То је било режирано. Имао сам напуњен пиштољ и колеге су ме наговарале да пуцам, али нисам хтео. Да се утакмица наставила, било би мртвих- истиче Ахметовић.

- Кад смо мало стегли БББ-овце који су са севера утрчали на терен и питали их што их је натерало на дивљање, чули смо следеће: 

"Имали смо договор убити Пиксија!" Сви су говорили исто, како су добили наредбу да убију Драгана Стојковића. Но, како је убрзо дошло до промене власти, промениле су се и полицијске управе па нитко није инсистирао на томе да се открије наређење о Пиксијевој ликвидацији - рекао је Ахметовић, а пренео је Јутарњи лист.

Албанци претили Ђоковићу због Косова! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА