Најновије

БББ напали делије, па бежали у Вуковару од Срба: И гробар улетео за навијаче Звезде против Хрвата

Вуковар је у четвртак увече 18. јуна био поприште правог уличног рата навијача! Наиме, огранак Бед Блу Бојса из Вуковара напао је делије из овог града, а не гробаре, како се првобитно мислило и како су објавили хрватски медији.

Туча БББ и делија (Фото: принтскрин)

Како се сазнаје из извора блиских навијачким групама у Вуковару, присталице Динама из Загреба имале су дојаву о кретању делија из Вуковара, те су их напали док су седели у једном кафићу, наоружани моткама и бакљама.

Настао је општи хаос, који је документован и снимцима, а према новим информацијама дебљи крај извукли су хрватски навијачи, али је повређених било на обе стране.

Хрватски медији обавестили су да је у вуковарској болници после туче шест особа затражило лекарску помоћ, а приведено је 16 учесника туче. Један теже повређени је и међу навијачима Звезде.

Гробар улетео за делије, па га ухапсили

Медији су писали о тучи гробара и БББ зато што је један навијач Партизана, који се нашао на истом месту у тренутку напада на делије ускочио у помоћ српским навијачима и на крају је ухапшен. На основу његовог хапшења, медији су закључили да је у питању био сукоб гробара и БББ.

Урнебесни снимак Новака Ђоковића погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА