Најновије

Нова влада ће бити формирана најкасније до 25. августа

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да ће разговори о формирању нове владе бити завршени најкасније до 25. августа, али да не искључује да ће то бити завршено и раније.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Према његовим речима, од 15. или 16. јула ће кренути у консултације око формирања владе прво са мањинским, а затим и са другим странкама.

„Не делим људе на страначке и нестраначке, већ на способне и неспособне, поштене или оне који нису поштени, на вредне и лење… Биће значајних промена у влади и министарствима“, објаснио је председник Србије и СНС.

Републичка изборна комисија (РИК) је пре два дана на седници усвојила је Извештај о укупним резултатима избора за народне посланике Народне скупштине, у ком се наводи да је изборна листа „Александар Вучић–За нашу децу“ освојила је 1.953.998 гласова, односно 60,65 одсто од свих бирача који су изашли на изборе, односно 188 мандата.

Председник Србије Александар Вучић саопштио је на истој конференцији да су од сутра због ширења корона вируса забрањена јавна окупљања са више од пет људи у затвореном и отвореном простору, а да се од петка до понедељка уводи полицијски час.

Прочитајте ОВДЕ   од када почиње полицијски час и до када траје.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА