Најновије

"ЗОРАН ТЕ СЕ У ГРОБУ СТИДИ!" Чеда се сетио Ђинђића, твитераши брутални!

Да није убијен тог кобног 12. марта, први демократски изабрани премијер Србије Зоран Ђинђић данас би прослављао свој 68. рођендан, а тим поводом на Твитеру се огласио и његов некадашњи главни сарадник лидер Либерално демократске странке Чедомир Јовановић.

Чеда Јовановић (Фото: Јутјуб)

“То што дочекујемо нове рођендане дружећи се са фотографијама на којима си ти у мојим данашњим годинама, то што нико ко те воли не може да те пољуби, то што ти не можеш да пољубиш кога желиш, то што нисмо заједно значи да бар за толико више мислимо као једно. Одустаћемо Никад!”, написао је Јовановић на Твитеру.

Реаговали су други твитераши, а неки су га упитали да ли је то “кајање или жал за временима када је ведрио и облачио”.

“Кад год ти неко у животу да ногу, онда се потегну сентименти… да ли је то кајање или жал за временима кад си ведрио и облачио док те није откачио.., Мене би било срамота да се позивам на његово време кад сви знају какав је резултат… Није те откачио што си био добар…”, коментарисао је један твитераш Јовановићев пост.

Други је Јовановићеву слику са Ђинђићем упоредио са фотографијом из изборног штаба СНС која је објављена након победе напредњака на недавно доржаним изборима на којој је лидер ЛДП -а у друштву Александра Вучића.

“Лепша ти ова скорашња где гледаш новог газду као кер који чека коску, Ђинђић те се у гробу стиди..”

На његов мото “Одустати. Никад”, један твитераш је реаговао написавши:

“Одустао си ти одавно кад си се приближио Вучићу и постао конструктивна “опозиција”, чак си отишао тамо да му лично честиташ”.

Јовановић некада Ђинђићев човек за најтеже задатке, шеф посланичке групе демократа у Скупштини, а после његовог убиства и потпредседник Владе, из ДС је избачен после сукоба са врхом странке, што многи сматрају његовом највећом грешком.

Током времена Јовановићева политичка каријера се мењала, основао је ЛДП али ју је и урушио јер га је напустило много озбиљних и угледних људи,  па је на последњим изборима освојио само 0,3 одсто гласова.

Са мењањем каријере мењала су се и његова политичка уверења, па је од учествовања у хапшењу Милошевића, заступања тезе о независном Косову и чланству у НАТО,  геноциду у Сребреници, последњих неколико година Јовановић своја политичка уверења везао за пружање подршке Александру Вучићу и његовој политици. То је кулминирало његовим присуством на прослави у штабу СНС где се Јовановић истински радовао са председником напредњака  изборној победи његове странке.

Јовановић се данас сећа Ђинђића иако подржава Вучића који је својевремено у “Булевару Зорана Ђинђића” лепио натписе “Булевар Ратка Младића”.

Прочитајте ОВДЕ    којих је то 5 разлога због чега је Русија оклевала да стане уз Запад против Србије!

Извор: nova. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА