Најновије

ЗАР ЈЕ ЊИХОВО ЗДРАВЉЕ ВАЖНИЈЕ ОД ЗДРАВЉА СРБА?! Власт да грађанима Србије обезбеди исту вакцину коју ће имати грађани ЕУ

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас позвао је власт да грађанима Србије обезбеди исту вакцину против коронавируса као Европска унија својим и да буду заштићени вакцином као и становници Немачке, Француске, Велике Британије, Данске, Холандије и других развијених земаља, саопштено је из ССП.

Илустрација (Фото: Pixabay)

Ђилас је, у писаној изјави, истакао да ако они грађани тих земаља ту вакцину дају својој деци, онда је то гаранција да заиста нема никакве нежељене ефекте, да је заиста прошла сва тестирања.

"Ја се надам да ће разум, иако разума у овој држави нема одавно, када су у питању животи људи, ипак победити", констатовао је он.

Ђилас је подсетио да се ССП пре седам дана обратила ЕУ, тражећи да земље Западног Балкана уђу у њихов пакет набавке вакцина, а у исто време је у Србији "почела је да се диже прича о кинеској вакцини, коју су таблоиди најавили, још за крај јуна, а данас Информер пише да је Си Ђипинг обећао да ће Србија добити кинеску вакцину исто када и они, већ у октобру месецу".

Он је додао да се, када се томе додају бесмислене изјаве у којима Александар Вучић у разговору са кинеском амбасадорком изражава задовољство како напредује рад научника те државе на вакцини, онда схвати да председник жели да грађане Србије вакцинише кинеском вакцином.

Шта Америка жели на Косову прочитајте ОВДЕ.

Извор: fonet.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА