Најновије

ХВАЛИО СЕ ДА ЈЕ УБИО БИН ЛАДЕНА, А ЕВО КАКО ЈЕ ЗАВРШИО! Амерички маринац после скандала прозвао дубоку државу!

Бивши припадник америчке морнаричке специјалне јединице "Seal" Роберт О'Нил који се хвалио да је баш он тај који је први пуцао и убио Осаму бин Ладена, направио је скандал због којег је избачен из авиона

Осама бин Ладен (Фото: Јутјуб)

Проблем је настао када се О'Нил сликао приликом уласка у авион без заштитне маске и слику објавио на друштвеној мрежи Твитер, а испод које је написао: Ја нисам пи*ка!

Слика је касније обрисана, али бахати О'Нил тврди да је фотографију обрисала његова супруга, а не он.

Из авиокомпаније "Делта" кажу да испитују цео случај, док О'Нил тврди да му је компанија забранила да лети њиховим авионима.

- Део обавезе сваког путника је да се повинује правилима наше компаније које у овом случају налажу ношење заштитне маске. Уколико било који путник одбије да поштује правило ношења заштитне маске, може се десити да му буде забрањено летење авионима наше компаније у будућности - рекао је потпарол авиокомпаније "Делта", Ентони Блек.

Са друге стране, "амерички херој" О'Нил повео је рат преко друштвених мрежа тврдећи да ништа погрешно није урадио.

- Да се неко осећао непријатно због мене, ја бих ставио маску на лице. Немам ја проблем са тим. Ја имам проблем да ми неко наређује да је (маску) ставим. Не мислим да сам урадио ишта погрешно - тврди О'Нил.

У свом "рату" на друштвеним мрежама, Роберт О'Нил је негирао постојање пандемије коронавируса, а напао је и председничког кандидата Џоа Бајдена што му није "пружио подршку" због инцидента са "Делтом", као и Џефа Буша тврдећи да подржава "дубоку државу".

Амерички медији наводе да се расправа на друштвеним мрежама неће брзо завршити, и апелује на своје грађане (као и ми на наше читаоце) да буду одговорни и носе заштитне маске.

Прочитајте ОВДЕ   како је то Захарова сахранила Амере.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА