Најновије

ДЕТЕ МИ ЈЕ РОЂЕНО СА ТЕШКОМ ДИЈАГНОЗОМ, ПОЈАВИО СЕ ОН, ДР НЕСТОРОВИЋУ, ХВАЛА ДО НЕБА! Ово је исповест мајке

Професор Бранимир Несторовић, већ месецима како траје епидемија вируса корона, налази се у жижи српске јавности.

Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

Најпре су разлог томе били његови ставови о епидемији и до тада непознатом вирусу, али и различитим аспектима борбе против вируса корона, а након тога, у како стручњаци кажу другом пику првог таласа епидемије, чињеница да се повукао из медија и јавности и престао да гостује у телевизијским емисијама, у којима смо навикли да га редовно гледамо.

Ипак, за све време његовог интензивног појављивања или непојављивања, оглашавало се много људи који су делили своја искуства са професором Несторовићем. Сви они за њега имају само речи велике захвалности због помоћи коју им је пружио у можда најтежим животним тренуцима.

Исповест ове мајке је само једна од њих:

- Немам речи којима бих захвалила нашем драгом професору Банету. Дете ми је рођено са дијагнозом ларингомалациа гравис (која је додатно изазвана оживљавањем бебе, јер су нас два дана мучили и нису урадили одмах царски рез - да би био хитан, да није могао да буде хитнији, обе су нас губили). Беба у петом дану почиње звучно да дише, уз свакодневно појачавање. У породилишту су нас задржали 16 дана, како би "заташкали" и "умирили ме", шаљу нас кући са отежаним, звучним дисањем. Беба повраћа сваки оброк, да би у 40-ом дану хитнобила послата на терцијалну клинику, тада је то био Институт за мајку и дете.

- Раде беби у 43 дану живота бронхоскопију, мере сатурацију, додају млеку енергетски Фантомалт и шаљу нас кући. Беба повраћа сваки или сваки други оброк, а притом гласно дисање одзвања читавом кућом. У сваком тренутку је била у ризику да јој се врати садржај и угуши се, тако да сна није било. Напредовала је јако слабо. Са 5 месеци успемо да дођемо до професора Несторовића који бива шокиран јер су изложили бебу од 40 дана бронхоскопији, снимак ларингса нису урадили, анти-рефлуксно млеко нису препоручили, које постоји и које је гусће, не би га тако лако повратила, потпуно сулуде ствари су радили.

Кина од јула даје експерименталне вакцине ризичним групама! Више о томе ОВДЕ!

Извор: novosti.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА