Најновије

Поведите омиљено друштво у сјајан биоскопски провод и погледајте комедију "Краљ острва"!

Од четвртка 10. септембра, комедија "Краљ острва" налази се на репертоару биоскопа. Поведите омиљено друштво у сјајан биоскопски провод, који ћете дуго памтити.

Фото- Тарамаунт

Редитељ Џуд Апатов нам доноси ову освежавајућу комедију о љубави, губицима и смеху на Статен Ајланду, са Питом Дејвидсоном у главној улози, момком који се пробио у емисији “Сaturday Night Live".

Џуд је током своје каријере помогао да читав низ младих, талентованих комичара оствари своје прве важне улоге на великом платну, међу којима су Стив Карел, Сет Роген, Џона Хил, Џејсон Сегел, Кристен Виг, Ејми Шумер и Кумиал Нанђани.
 

Скот (Дејвидсон) је имао сметње у развоју још од своје седме године, када му је погинуо отац, ватрогасац. Сада је на средини двадесетих година и мало тога је постигао јурећи свој сан, да постане тату мајстор. Док његова млађа, амбициозна сестра одлази на колеџ, Скот и даље живи с мајком, исцрпљеном медицинском сестром из Хитне помоћи. Скот дане проводи тако што пуши траву и дружи се са екипом. Ту су Оскар, Игор  и Ричи, а потајно се виђа са другарицом из средње школе, Келси.

Међутим, када његова мајка почне да се виђа са брбљивим ватрогасцем, Рејем, то започне низ догађаја који ће Скота натерати да се избори са својим болом и направи прве кораке ка одрастању и напредовању у животу.

Једна од звезда у филму је и Стив Бушеми. Он је ватрогасац ветеран, који Скота узима под своје. Поред њега је ту и Памела Адлон, као Рејева бивша жена Ђина.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА