Најновије

КОМЕ СУ ТУРЦИ ВЕЋА БРАЋА, СРБИМА ИЛИ БОШЊАЦИМА? Зукорлић о томе зашто навија за Турску (ВИДЕО)

Турска је током последњих пет година отворила 600 фабика широм Србије, а ни једну у Санџаку.

Муамер Зукорлић (Фото: Јутјуб)

„Турска је током последњих пет година отворила 600 фабика широм Србије, а ни једну у Санџаку. Па коме су онда Турци више браћа, нама или Србима“, упитао се гост „Српског света“ Муамер Зукорлић, потпредседник Скупштине Србије, а на питање: Ердоган или Гулен, одговорио је „Ни један“, а у емисији је објаснио зашто.

Муфтија Зукорлић чврсто верује да, када не би био Бошњак и бивши муфтија, са програмом своје Партије за правду и помирење, без много мука би победио на изборима у Србији додајући да ће још један мандат провести у скупштини, а потом се вратити у Пазар.

На питање да ли је тражио премијерско место приликом разговора са председником Србије, одговорио је одречно, наглашавајући да је реалан и да је имао идеју да уради нешто за свој народ те је своје захтеве поделио на политичке и економске. Најзанимљивији је аеродром у близини Новог Пазара, за који је који је начелно добио сагласност.

Када би се данас играла утакмица у Новом Пазару између Србије и Турске, већи број гледалаца још увек би навијао за Турску јер Србија још увек није учинила довољно за његове сународнике, сматра Зукорлић и додаје да Србија и Црна Гора треба да дају неки облик самоуправе бошњачком народу у Новом Пазару и Пештерској висоравни, истичући огроман значај аутопута који ће проћи кроз Сјеницу и Тутин.

Муфтија Зукорлић сматра значајним победу своје партије у Сјеници где је затечен хаос:

- Ревизија није била пар година, затекли смо мањак. У Новом Пазару су се смењивали Љајић и Угљанин и нико није веровао да ћу ја ући у политику и помрсити им рачуне. Криминал, корупција, крађа, непотизам! Да тога није било ни ситуација са короном не би била тако драстична са највећим бројем умрлих у односу на број становника у свету“, рекао је Муамер Зукорлић, дотакавши и много других, занимљивих тема у данашњем „Српском свету“.

Како је Србија протерала Тарзана Милошевића, прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА