Најновије

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ ДЕЈАНА ЛУЧИЋА! Зашто Ђинђић није волео ћирилицу и ко је његов прави отац?!

Дугогодишњи председник Демократске странке и премијер Србије Зоран Ђинђић био је једна од главних фигура за свргавање режима Слободана Милошевића деведесетих година.

Дејан Лучић. (Фото: Јутјуб)

Човек кога су једни славили а други оптуживали због својих политичких начела, у свету је важио као неко ко ће Србију извући из канџи мафије и социјализма и повести је европским путем.

Након његовог убиства испред зграде Владе 2003.године, многима се чинило да је последња нада да ће се у Србији нешто променити отишла заједно са њим.

За његову смрт оптужени су чланови тада озлоглашеног Земунског клана као и њихове вође Душан Спасојевић звани Шиптар и Миле Луковић познатији као Кум, заједно са некада командантом ЈСО Милорадом улемеком Легијом.

Да је Ђинђић имао визије то се не може оспорити, некада рекло би се да је био и човек изван свог времена.

Али, постоје и нека сазнања о којима се јако мало зна а које је он у то време јако вешто скривао.

Дејан Лучић који је по занимању новинар а који је био и остао пријатељ и друг бившег начелника ДБ-а Јовице Станишића и Франка Симатовића Френкија открио је да је бивши премијер Зоран Ђинђић био католик а не православац како се предсетављао.

Јер мајка покојног премијера је као трудница отишла у кућу Изетбеговића и да је не би унутра пустили да дете није њихово. Те да је Алија Изетбеговић у ствари Ђинђићев прави отац. Након пвратка у Београд, Ђинђићева мајка се удаје за човека који је у тада радио у контраобавештајној служби и који је премијера прихватио као своје дете. Зато Зоран Ђинђић није волео ћирилицу.

Апел академицима за смену Костића! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА