Најновије

СТРАВИЧНО: Широм света почео „вакцина-покољ“! Смрт, болести, алергије…

Као што сви добро знамо, у последњих месец дана започеле су масовне вакцинације против KОВИДА-19, које се спроводе углавном користећи генетске мРНК вакцине. У овом чланку ћемо пружити преглед вести из целог света о последицама.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

За почетак треба табелу преузету са америчке веб странице ЦДЦ. Ова табела је објављена 18. децембра 2020, само 5 дана након почетка вакцинације у САД вакцином Фајзер. На њему можемо видети да је 3.150 људи претрпело значајне последице, у смислу да нису могли да иду на посао или да им је потребан медицински третман. То је чак 2,8% људи, ако ово мапирамо са будућом вакцинацијом целокупне америчке популације, то значи да ће око 10 милиона људи претрпети значајне последице. Након ове прве табеле, ЦДЦ је престао да објављује податке, бар за сада.

Затим, ту су тајанствене епидемије Ковида у старачким домовима. Имамо извештаје из старачких домова широм света. И сви следе исти образац. Сви у дому су здрави, или барем већина, тада дође тим за вакцинацију, сви се вакцинишу и онда у наредних 3-7 дана долази до изненадне епидемије ковида-а, међу станарима и запосленима, и врло често смрти неких станара. Постоји много ових извештаја, ево неких од њих, за које постоје медијске белешке:

У Италији 46 позитивних код куће одмах након вакцинације. До сада није забележен ниједан случај у том дому. Директор дома је рекао: „Веома смо забринути. Епидемија је избила недељу дана након првих вакцинација и у овом тренутку постоје многе сумње. Истражујемо узроке који су довели до ове ситуације, али их није лако реконструисати “.

У САД у граду Аубурн, у старачком дому, епидемија Ковида избила је истог дана када је започела вакцинација – 36 мртвих!

У старачком дому у Њујорку, 24 су умрла, а 137 се заразило одмах након вакцинације.

У Словенији је епидемија ковид-а избила у четири дома за старе неколико дана након вакцинације, једна особа је до сада умрла, неколико у тешком стању. У Ајдовшчини, Новом Месту, Чрнече и Институту Света Терезија. У Новом Месту су чак и тестирали све пре вакцинације, 22. децембра нико није био позитиван. Вакцинација је обављена 27. децембра, 3 дана после 30. децембра, од 58 становника 40 је било позитивних, а од 9 запослених 5 позитивних. У другим домовима слични резултати.

С обзиром на то да је све ово узнемирило словеначку јавност, у чланку се наводе и изјаве струке: „Многи се питају да ли је вакцина изазвала болест, што стручњаци снажно негирају. Како је објаснила Марија Магајне, они су вероватно били заражени пре вакцинације, али су били у инкубационом периоду и нису показивали знаке заразе “.

Примери нису само из старачких домова. У Израелу, земљи са највећим процентом до данас вакцинисаних људи, 240 људи је добило Ковид одмах након вакцинације, 4 особе су умрле.

Пуно је оваквих примера и заиста је тешко поверовати да су то случајности. Постоји врло, врло много појединачних случајева смрти након вакцине, људи у Фејсбук групама непрестано дају примере из својих породичних кругова или пријатеља. Такве наводе је тешко проверити, али ево неколико примера из медија.

Чак 23 старије особе умрле су у Норвешкој након вакцине Фајзер, због чега је у Кини покренута иницијатива за забрану ове вакцине. С друге стране, западни медији чак и не помињу ове случајеве.

Једна особа је преминула особа у Швајцарској. У Хрватској у Чаковцу, жена је умрла дан након вакцинације, као и старија жена у Словенији.

Млади португалски здравствени радник, 41, умро је два дана након вакцине. Мушкарац у Израелу умро је само два сата након вакцине , власти су рекле да смрт нема никакве везе са вакцином.

Грегори Мајкл, потпуно здрав 56-годишњи лекар, развио је опасну болест акутну имунолошку тромбоцитопенију одмах након вакцине, услов за који је повезаност са вакцинама већ документована. Завршио је на интензивној нези и умро након две недеље.

Његова супруга је објавила подужи статус на Фејсбуку, објашњавајући чињенице и упозоравајући друге. Овај случај је стога одлично документован, а посебно је одјекнуо у јавности јер је био лекар који је био велики заговорник вакцине и желео је да је прими међу првима. Упркос томе, Фактограф (сорошевски портал, који попут сличних у Србији и БиХ имају за циљ да спроводе пропаганду дубоке државе) је изјавио да је то теорија завере и да нема доказа да је смрт повезана са вакцином.

Наравно, не умиру сви од вакцине, многи људи се разболе, али успевају да преживе. Примера је много и превише. Званични подаци ЦДЦ-а, најмање 21 особа имала је озбиљне, по живот опасне нежељене ефекте вакцине.

Сви већ знају за Тифани Довер, медицинску сестру која је драматично пала у несвест пред камерама након вакцинације. Иако се касније на кратко појавила пред камерама, њени Инстаграм и Фејсбук профили нису имали ниједну објаву од 14. децембра 2020. године, па се спекулације о њеној судбини настављају.

Још једна медицинска сестра је добила парализу једне стране лица, као и још најмање 4 особе.

Жена по имену Шан Скелтон објавила је видео како јој се неконтролисано тресе цело тело. Лекари у чак 3 болнице не знају како да јој помогну нити да ли ће стање бити трајно.

Поред ње, многи други људи имају овај симптом неконтролисаног трзања тела. Један дечак је објавио снимак своје мајке, која је пре вакцине била потпуно здрава. Исти симптом код младог шпанског доктора који је у међувремену умро. У Хрватској је двоје лекара после вакцине завршило на интензивној нези.

А посебно занимљив случај шефице сплитског ХЗЗО-а др. Карин, која је јавно изразила гнушање због слабог одзива на цепљење, позвала је све на цепљење и дословно запретила да неће бити туристичке сезоне ако се не Хрвати не заштите вакцином. Затим се вакцинисала, а 4 дана касније разболела се од ковида.

Све је ово само мали део онога што се дешава у свету и о чему медији не извештавају. А нисмо ни споменули алергијске реакције да их има толико да је чак и ЦДЦ рекао да се људима са алергијама не даје вакцина.

Већина ових вести је активно и непрестано цензурисана, па се немојте изненадити ако вам неке од веза у овом чланку не помогну. Уобичајени медији донекле још увек извештавају о овим случајевима, јер не могу да игноришу толико смртних случајева, али када извештавају о њима, увек напомену да су људи са неким другим болестима, што је понекад тачно, али не увек.

Здравствене власти у свим земљама стално понављају да од вакцине није могуће оболети и да смртни случајеви нису повезани са вакцином. Међутим, стварност их демантује. На томе и даље инсистирају у апсолутно свим случајевима, чак и у израелском случају када је човек пао мртав само 2 сата након вакцине, и даље тврде да она није повезана. Јер званично, претпостављам да нико у историји човечанства никада није умро од вакцине. Ако верујете у то, срећно вам било.

Пазите кад на телевизији по други пут чујете како вас сјајни стручњаци позивају на вакцинацију, тврдећи да нема забележених нежељених ефеката или када цензори са Фактограф или Раскринкавање на Фејсбуку објаве напомену да је ово лажна вест. Сви ови људи то раде из неког интереса, углавном због новца или да би сачували посао, а неки из незнања и истинског завођења од стране маинстреам пропаганде. Сви имају крв на рукама и једног дана ће је платити.

И ви делите овај чланак, посебно са онима који желе и планирају да се вакцинишу. Људи имају право да знају ове информације да су им ускраћени, а тек тада би требали сами донијети одлуку. До тада, прикупљамо доказе и видимо се ускоро у новом чланку, који ће се вероватно звати „Масакр се наставља“, јер је ово нажалост само почетак.

Гејтс прави дигиталне ковид пасоше. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА