Најновије

ЛИБЕРАЛНИ ТЕРОР НА АМЕРИЧКИ НАЧИН: За мимове на друштвеним мрежама се добија 10 година робије

Либерални терор у Сједињеним Државама узима маха.

Бајден и Харисова (Фото: whitehouse.gov)

У среду, 27. јануара, 31-годишњи Даглас Мекеј, присталица Доналда Трампа, оптужен је за коришћење друштвених мрежа, посебно Твитера, за „ширење дезинформација о изборима“ 2016. године, када је заправо објавио мимове са Хилари Клинтон ...

Ухапшен је у Вест Палм Бичу на Флориди под оптужбом за заверу против „људских права“ и прети му казна до 10 година затвора.

Према оптужници, Мекеј се наводно договарао са осталим члановима Твитера да приморају Афроамериканце да гласају путем текстуалне поруке. А 4.900 људи је заправо „гласало путем текстуалних порука“.

Политичке репресије

Као што је приметио руаки аналитичар Владимир Соловејчик, чим су Камала Харис и Џо Бајден заузели водеће позиције у Белој кући, почеле су политичке репресије против њихових противника. Истовремено, индикативно је да је међу првим жртвама била особа ухапшена не због погрома, подметања пожара или насилног отпора полицији, већ због „идеолошког“ злочина, заправо због неслагања.

„Либерални терор у Сједињеним Државама узима маха. Доласком демократа на власт тамо, чини се да ће демократија на америчком тлу и слобода говора морати да се забораве. Харис и Бајден добро су свесни непопуларности предложених мера против радничке већине америчког друштва и унапред теже да из јавног живота искључе све оне који би могли постати организатори протеста. Тако су започели припреме за изборе за амерички Конгрес 2022. и председничке изборе 2024. “, објаснио је он.

Према његовом мишљењу, овде се, без сумње, ради о поступцима ванправне природе, политички мотивисаним и условљеним осећајем освете и страха. Ова врста политичке класне правде није ништа ново у историји.

„Злогласни „Империјални народни суд“, на чијем је челу био нацистички злочинац Роланд Фрајслер, функционисао је у нацистичкој Немачкој управо на таквим принципима. Застрашивање грађана своје земље, клевета и прогон њихових политичких противника - ово је корпоративни стил владајуће Демократске странке у САД. Због тога су Харис и Бајден повезани са украјинским буржоаским националистима који су сада на власти у Кијеву, које америчке демократе воле и непрестано их подржавају“, закључио је Соловејчик.

О томе какво руско наоружање је '’набавила'’ америчка војска, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА