Најновије

ДА ЛИ РАДИКАЛИ УЛАЗЕ У ОПОЗИЦИОНИ БЛОК? Дијалог власти и опозиције без посредовања ЕУ! (ВИДЕО)

"Српска радикална странка сматра да је Србији неопходан дијалог између политичких странака о будућим изборима и изборним условима који се очекују следеће године - председничким, парламентарним и београдским, али да је неприхватљиво да то буде уз посредовање ЕУ", изјавио је заменик председника СРС Александар Шешељ.

Конференција за медије СРС (Фото: Јутјуб)

Радикали позивају власт у Србији и све политичке странке да не пристану на то да се организује дијалог у Народној скупштини у којем ће главну реч имати неки људи из иностранства.

Шешељ је на конференцији за новинаре рекао да изборни процес у Србији има много проблема које треба решити што пре, али да сматра да је посредовање ЕУ понижавајуће, саопштила је СРС.

Како каже, "на тај начин ми признајемо да немамо демократске институције у Србији и да нисмо способни после 30 година вишестраначја да сами доносимо одлуке у сопственом интересу".

Заменик председника СРС је упитан на конференцији за медије да ли је за ту странку прихватљиво стварање опозиционих блокова, као што су учинили ДСС и ПОКС.

'’Ми не оцењујемо то шта раде друге странке, нек раде шта год хоће. Ми знамо да се Српска радикална странка на политичкој сцени Србије разликује од свих осталих странака зато што је то једина странка која има идеологију и то је једина странка у којој су чланови из убеђења у тој странци, а не из било каквог интереса. Ми смо једини који не можемо да будемо тако окарактерисани и да се сврстамо у тај кош да можемо са сваким, да бисмо сутра направили неки бољи изборни резултат.

Имате и тај пример да се удружују странке – једни су за неутралност и против Европске уније, други су за Европску унију и НАТО – и они су сад изборна коалиција. То је увредљиво за грађане Србије и никада се нећемо тиме бавити. Не интересује нас шта раде други. Ми знамо да смо 30 година истрајни на политичкој сцени. Знамо да смо увек говорили истину у изборној кампањи, нисмо правили никакве компромисе и те коалиције које и изгледају као противприродни блуд да бисмо освојили бољи резултат на изборима, то нас никад није занимало'’, одговорио је Шешељ.

На који начин нова америчка администрација спроводи терор над сопственим грађанима, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА