Најновије

МЕДИЈИ ТВРДЕ: Полиција спречила спајање кланова Беливука и Елеза!

Хапшењем Вељка Беливука, званог Веља Невоља, његовог сарадника Марка Миљковића и Дарка Елеза српска полиција је спречила њихов план да се удруже и оформе најјачу мафијашку организацију на Балкану, која би представљала озбиљну опасност по државу и њене грађане, а која би, оцењују упућени, вероватно надјачала и земунски клан.

Хапшење Вељка Беливука. (Фото: Јутјуб)

Како наводи извор, Веља Невоља и Дарко Елез наводно су сковали план да њихове екипе удруже снаге након убиства адвоката Драгослава Мише Огњановића у јулу 2018. - Сумња се да су људи блиски Елезу били организатори убиства, а да су у злочину учествовали и чланови Беливукове екипе. После ликвидације почела је њихова сарадња, која је требало да се заврши спајањем кланова - објашњава извор упућен у истрагу.

Према подацима служби безбедности, обе екипе уско су повезане с кавачким кланом, који дрогом снабдева читаву Западну Европу. Сумња се да обојица раде за Радоја Звицера, наводног вођу „кавчана“, који је крајем маја прошле године у Кијеву за длаку избегао смрт. 

- Осим што полажу рачуне истом човеку, наводно их повезују и исти непријатељи. Да ствар буде још замршенија, није само реч о супарничком,  шкаљарском клану, већ о њиховим блиским сарадницима. Све указује на то да им је заједнички непријатељ Лука Бојовић и криминална група којом сада руководи Филип Кораћ. Убијени адвокат Огњановић био је њихов бранилац и правни заступник, па се сумња да је због тога и ликвидиран - објашњава саговорник.

Нова стратегија НАТО-а против Русије и Кине! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА