Најновије

АЈФОНКА ПУШТЕНА ИЗ СБПОК, ПА ПСОВАЛА: Њеном веренику из Вељиног клана развлаче суђење за убиство, већ му опростили дрогу!

Старлета Тијана Ајфон, која је заједно заједно са Мими Оро спроведена у СБПОК, изашла је на слободу.

Тијана Ајфон (фото: Јутјуб)

Старлета је у СБПОК провела свега неколико сати, а када су је новинари позвали била је веома нељубазна и некултурна. После псовке је спустила слушалицу.

Подсетимо, Тијана је спроведена на испитивање због повезаности са екипом Вељка Беливука, јер је њен бивши вереник Милован Тадић звани Микса, ухапшен пре месец дана заједно са Вељом Невољом. Микса је био шеф обезбеђења Веље Невоље, а против њега се тренутно води судски процес јер се терети да је, као шеф обезбеђења клуба на смрт пребио Слободана Вукића.

Тијана Ајфон се, подсетимо, нагодила са Тужилаштвом БиХ и потписала споразум о признању кривице којим је предвиђено да се осуди на годину дана затвора због међународног навођења на проституцију.

“Оптужена је у присуству адвоката у целости споразумно признала кривицу за дело које јој је оптужницом стављено на терет”, рекао је портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић, преноси Аваз. “Предложена казна је у складу са улогом и одговорношћу оптужене у извршењу кривично дела. Склапањем споразума, оптужена се одриче права на суђење и права на жалбу на пресуду коју јој на основу споразума изрекне Суд БиХ”, рекао је Грубешић, наводећи да је Суд прихватио споразум.

Милован Тадић (33) звани Микса, мушкарац је због ког је Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, данас приведена на саслушање у СБПОК.

Иначе, Тадић је поново окупирао јавност када је почетком месеца ухапшен, иначе као један од припадника криминалне групе окупљене око Вељка Беливука, позватијег као Веља Невоља.

Још од раније Тадић је од раније евидентиран у полицијским евиденцијама, и то по случају када је радио као шеф обезеђења познатог београдског клуба "Тилт" када је оптужен за убиства.

Сукоб у београдском ноћном клубу "Тилт" догодило се децембра 2015. година кад је убијени Слободан изашао у провод са својим пријатељима. Око три ујутру је случајно оборио чаше на шанку и обезбеђење га је избацило напоље. Док су га држали и вукли нападачи су га ударали по глави. Кад су га избацили Слободан се вратио на улаз и викао: "Ко ме је ударао?" Тада је наводно изашао Милован Тадић и шутнуо га ногом у стомак. Слободан је после превезен у Ургентни центар где је утврђено да му је пукла слезина и оштећена јетра. Пао је у кому из које се више није будио. Преминуо је увече на Божић 7. јануара 2016. године, две недеље након туче са Тадићем, који је оптужен да му је задао смртоносни ударац у стомак.

Суђење у овом поступку одлаже се више од годину дана и последњи пут је одржано у октобру 2019. Од кад је почело крајем 2017. суђење је одржано свега седам пута, а девет пута је одложено. Следеће је заказано за крај фебруара.

Тадић је такође био ухапшен и у августу 2018. у кафићу "Виктори" у Београду када је полиција пронашла 37 пакетића са око 30 грама кокаина и шест пакета са 122 грама марихуане. У јуну 2019. године Тадић је осуђен на три године затвора. Међутим, Апелациони суд укинуо је пресуду због, како пише у саопштењу суда, "битне повреде одредаба кривичног поступка".

Иначе, Микса је ухапшен почетком фебруара у великој полицијској акцији као један од припадника екипе Веље Невоље која је осумњичена за бројна кривична дела од убистава, отмица и мучења до рекетирања и диловања дроге.

Иначе, Тадић је поново окупирао јавност када је почетком месеца ухапшен, иначе као један од припадника криминалне групе окупљене око Вељка Беливука, позватијег као Веља Невоља.

До сада, није још јасно која је тачно била улога Миксе у овој криминалног групи, међутим јасно је да су припадници Невољине криминалне групе, која се крила иза партизанове навијачке групе "Принципи" (раније "Јањичари") држала обезбеђење у свим већим престоничким ноћним клубовима.

Према наводима Тадић је био спреман да полицијским органима ода одређене детаље и важне информације о вођама навијача, тачније учесника у кривичним делима који су јутрос и данас ухапшени.

Снимке касапљења Беливуков клан је слао породицама жртава, опширније ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА