Најновије

СМЕШНА КАЗНА ПРИПАДНИКУ НЕВОЉИНОГ КЛАНА: Договорио се да лежи 14 месеци, ево које дело је признао

Осумњичени припадник организоване криминалне групе Вељка Беливука, Нишлија Марко Андрић, звани Кузман, признао је кривицу за недозвољено држање пиштоља и са Основним јавним тужилаштвом у Нишу закључио споразум који је прихватио суд и потврдио пресудом.

Хапшење Невољиног клана (фото: Јутјуб)

На основу споразума о признању кривичног дела, Основни суд у Нишу осудио је Андрића на годину и два месеца затвора и новчану казну од 100.000 динара, наводи се у информацији суда достављеној Танјугу.

Истог дана, 4. фебруара, када је ухапшен Беливук и остали припадници његове групе, Андрић је ухапшен у Нишу због поменутог пиштоља који је пронађен у претресу његовог стана.

Након потврде споразума са тужилаштвом Андрићу је укинут притвор у Нишу, али му је активиран притвор по решењу Специјалног суда у Београду од 6. фебруара, као члану Беливукове екипе, против које Тужилаштво за организовани криминал води истрагу за најтежа кривична дела.
Наредбом о спровођењу истраге Тужилаштва за организовани криминал Андрић се терети да је припаник организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, који се заједно са њима терети и да је извршио једно тешко убиство.

Беливук и Марко Миљковић лично се сумњиче за три кривична дела тешко убиство, поред злочиначког удруживања и трговине дрогом.

Неколико дана након хапшења осумњичених објављени су снимци телефонског разгвора у којем Андрић чита поруке Вељка Беливука са "скремблованог" телефона.

Поменути снимци разговора објављени су у емисији Хит твит на ТВ Пинк, у којој је начелник Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Богдан Пушић потврдио је да се у снимку разговора чује Андрић како чита поруке Белукове са "скремблованог" телефона.

Пушић је прецизирао да Андрић на првом снимку упућује упозорење жртви Милану Љепоји, а у другом његовој екипи "да више нису мете и да неће више да се бакћу са њима након обављеног посла".

У питању је наводни план за ликвидацију Љепоје, некадашњег припадника банде "Пинк пантери".

Љепоја је једна од жртава за чије се брутално убиство сумњичи Беливук, Миљковићи и његова екипа.

Осумњичени су и за убиства Горана Величковића Гоксија и Здравка Радојевића.

Поред Беливука, Миљковића и Андрића, као припадници ове групе осумњичени су:

Милош Будимир (36), Марко Будимир (32) и Владимир Грек (36), Милован Тадић (33), Филип Ивановски (29), Срђан Лалић (35), Борис Карапанџић (33), Немања Ђурић (35), Владо Драганић (46), Александар Вучељић (39), Дејан Тешић (38), Никола Стефановић (33),

Немања Лакицевић (41), Никола Спасојевић (29), Жељко Коџић (41), Небојша Јанковић (50), Владо Георгијев (38), Сладана Секулић (39) и Вук Вучинић (29).

Веља Невоља ће сутра изаћи на слободу уколико се једна ствар не деси, која, читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА