Најновије

КНЕЖЕВИЋ О РЕКЕТУ И СНИМЦИМА: Милова хоботница и сада контролише суд и тужиоца, треба их размонтирати (ВИДЕО)

Председник Атлас групе Душко Кнежевић за ТВ А1 каже да је афера Коверта, која је уздрмала Црну Гору и довела до великих протеста, а касније и до рушења власти, сада на један сраман начин, ослобађањем Славољуба Стијеповића, окарактерисана од Вишег суда.

Душко Кнежевић (фото: Јутјуб)

„Велика срамота црногорског правосуђа јер је ова афера изазвана политичким рекетирањем од стране ДПС-а и Мила Ђукановића. На снимку се јасно види ко су главни актери на сцени, то је уствари ДПС, Миго Стијеповић и Мило Ђукановић“, рекао је Кнежевић, додајући да ће о свему бити обавештена међународна заједница.

„Сви они који сада покушавају да одбране ДПС уствари све више себе укопавају и доказују да су тужилаштво и Виши суд продужена рука једне хоботнице којом управаља и даље Мило Ђукановић. Садашња одлука суда да се Стијеповић изузме посебно је несхватљива за међународни фактор – Европску комисију, Форин офис и Стејт департмент. Ми ћемо и сада као и раније обавестити ове три институције о томе да је највећи орган политичке корупције и политичког рекетирања СДТ и Виши судови у Црној Гори“, оценио је Кнежевић.

Коментаришући изјаву Главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића, да неће поднети оставку Кнежевић каже да је то само наставак продубљивања кризе у Црној Гори.

„Мислим да парламентарна већина мора што пре да смогне снаге да скине ову криминалну дружину заједно са Лидијом Вукчевић која покушава да брани Мига и ДПС уместо да ради свој посао и спроведе истрагу до краја. Манипулише се и са изјавом Влатка Рашовића јер су њега натјерали да буде заштићени сведок, а његова изјава да је узимао новац и носио га Мигу Стијеповићу постоји у специјалном полицијском тиму из којег је био притискан да каже да су паре мењане за ДФ, а не за ДПС“, истиче Кнежевић.

Он очекује од Апелационог суда да одбаци одлуку Вишег суда.

„Очекујем да Апелациони суд одбаци одлуку Вишег и јасно стави до знања да се ради о политичком рекетирању не само мене него свих водећих бизнисмена у Црној Гори и да се та криминална структура почне размонтирати јер са оваквим тужилаштвом и са оваквим судством Црна Гора не може да очекује никакву бољу будућност , а посебно не да на том месту остане Миливоје Катнић“, закључио је Кнежевић.

Како и зашто је неканонска црква напала патријарха Порфирија, читајте ОВДЕ.

Извор: Ин4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА