Најновије

ВУЧИЋ ОТКРИО НАМЕРЕ - СВЕ ЋЕ НАС ПРИСИЛНО ПЕЛЦОВАТИ: "Уговорио сам 13 и по милиона вакцина!" (ВИДЕО)

Председник Србије разоткрио је своју намеру да ће активирати могућности које предвиђају противуставне измене Закона о заштити становништва од заразних болести, усвојене пре неколико месеци, и наредити присилну вакцинацију комплетног становништва Србије! Ово произилази из његове изјаве да је уговорио већ 13 милиона и 350.000 вакцина, што значи дупле дозе за сваког становника Србије, не рачунајући оне на Косову и Метохији!

Вучић дочекује кинеске вакцине (фото: Инстаграм видео принтскрин)

Вучић је, како сам каже, мимо протокола, отишао на аеродром “Никола Тесла” где је дочекао 500.000 вакцина из Кине. Иако су болнице пуне оних који су примили Синофармову вакцину, он је славодобитно дочекао још пола милиона.

Он је у објави на свом Инстаграм профилу исказао “поштовање и захвалност кинеском председнику Сиђин Пингу” и додао како са овим вечерас имамо укупно 2 милиона и 620.000 вакцина. А онда је шокирао:

“Уговорили смо тринаест милиона и 350.000 вакцина укупно. Позивам људе да се вакцинишу да спасавамо животе, да се боримо за Србију”, рекао је еуфорични председник.  

Предвиђених 13,35 милиона вакцина (а можда их буде и више), отприлике је довољно да сви грађани Србије приме обе дозе. Оно што је спорно јесте то што већина грађана одбија да се вакцинише, па није познато одакле Вучићу право да баца државне паре када људи не желе да приме недовољно испитано цепиво, које је практично експеримент. Осим, ако ће то урадити присилно, уз ангажовање војске и полиције. Све указује да ће се то и десити и да ће активирати могућност коју предвиђају противуставни чланови Закона о заштити становништва од заразних болести. 

Иначе, сам Вучић још није примио вакцину. Иако је најављивао да ће то учинити међу првима.

А да Вучић лаже кад год отвори уста сведочи и чињеница да ништа није открио у четвртак за који је најављивао да ће шокирати цео свет. А шта је све могао да открије, читајтеОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА