Најновије

Ново у Вулкану: „Ривалке Версаја“ за све љубитеље прошлих времена

Уколико сте љубитељ прича смештених у прошла времена, раскошне историјске позадине и дворских интрига, љубавно-историјски роман "Ривалке Версаја" обележиће лето пред вама. Закорачите у свет француског краљевског дворца у свој његовој гордости, пошасти и слави кроз причу о једној од највећих лепотица свог времена.

Фото: Вулкан

Истражујући детаље из живота француског краља Луја XV, ауторка романа Сали Кристи наишла је на причу о сестрама Нел. И тако је настала ова књига.

Радња романа "Ривалке Версаја" смештена је у Француску 1730. године. Краљ Луј XV је наочит двадесетогодишњи младић који много обећава и располаже целокупном моћи света. У Паризу, на вашару у Булоњској шуми, једна девојка сусреће своју судбину у облику пророчанства и креће на путовање које ће је довести до висина које је мало жена досегло и бацити у дубине у које се мало жена усудило да зађе.


Годинама касније, Мари Eн, најмлађе од озлоглашених сестара Нел и краљеве најдраже љубавнице, више нема: место краљеве миљенице је упражњено. Помоћу веза, среће и мало сплеткарења, лепа Жана Антоанета Поасон прокрчиће себи пут до Версаја и краљевог загрљаја, а ту ће и остати скоро двадесет година и владати Француском и краљевим срцем.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА