Најновије

МЕДОЈЕВИЋ УПОЗОРИО СРБИЈУ НА УЖАСАН СЦЕНАРИО: Отворите очи, сутра почињу акције!

Председник Покрета за промене и један од лидера ДФ-а, Небојша Медојевић реаговао је на скрнављење тробојке у Новом саду од стране сина Балше Брковића, Брајана Брковића који је активиста Ђиласове партије.

Небојша Медојевић. (Фото: Јутјуб)

Небојша Медојевић је рекао да су ово типичне акције Антифе, односно глобалне левичарске екстремне терористичке организације коју финансира Џорџ Сорош.

Додао је да је одликује урбана герила, омаловажавње нација, религија, држава, традиције, породица, застава, патриотизма, као и да су насиље и сукоби са полицијом и непослушним Владама метод њиховог деловања.

“Провоцирање реакција полиције, тужилаштва, судова, како би се радикализовала клима у земљи и инсталирале Владе послушне глобалној дубокој држави. Зато је на Цетињу изабрана мета – православна хришћанска Црква, највећи непријатељ глобалне дубоке државе. За очекивати је више оваквих акција сјутра. Држава, нација, релгија, породица су непожељни и мете напада. Отворите очи. Немојте да вам нијесам на вријеме рекао. Знам шта причам”, закључује Медојевић.

Абазовић се извињава цетињанима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА