Најновије

ОВО ЈЕ ВАН СВАКЕ ПАМЕТИ! НОВАКОВ БРАТ ПОТВРДИО: Новака опет хапсе! Ево шта сада ради!

Медијиу Аустралији преносе да је Новак Ђоковић опет ухапшен, што је потврдио његов брат Ђорђе.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Судија Ентини Кели поништио је одлуку о поништавању визе Новаку Ђоковићу. Наредио је да се Новаку врати пасош и све ствари које је имао са собом. Међутим, опет га хапсе. 

-  Он је сада са својим адвокатима. Он размишља о свим опцијама. Ово је велики пораз за њих. Изгубили су, мислили су да могу да победе Ноавак са неким техникалијама.  Чујемо се константно. Добро је расположен, прошао је кроз вртлог емоција, среће, туге, нервозе... мора да буде сталожен, миран и паметан. Новака опет хоће да заробе, то је последња информација. Тренутно се консултујемо са адвокатима и ПР службама који су следећи кораци. Новак је са адвокатима. Шта ће урадит, да ли ће прихватити било шта са њихове стране жели правду и истину да изгура до краја а не да се бави политичким питањима - рекао је Ђорђе за ТВ Прва.

- Када се цео стадион окрене против њега он најбоље игра. Сигуран сам да он 16. изађе из заточеништва он би 17. победио. Не можемо да разумемо његов ментални склоп. 2015. у кину он пре тог турнираq није тренирао тенис, него кондицију. Добио је тада Надала за 50 минута. То што он ради је на неком другом нивоу. 

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА