Најновије

МАТЕУС: Србија ће бити изненађење Мундијала у Катару

Прослављени немачки фудбалски репрезентативац и бивши тренер Партизана Лотар Матеус изјавио је данас да би фудбалска репрезентација Србије могла да буде највеће изненађење на Мундијалу у Катару.

Лотар Матеус (Фото: Јутјуб)

Матеус је за мађарски лист Немзети анализирао све групе Светског првенства и сматра да ће из Г групе даље Бразил и Србија.

„Радио сам у Србији, био сам тренер Партизана и не могу да порекнем да ми је део срца остао тамо. Уз то, фудбалери Србије играју у најјачим лигама широм Европе. Њихов селектор Драган Стојковић одлично мотивише тим, а има и велико искуство из својих играчких дана, зна како да дође до успеха. Играчи му слепо верују, тако да би Србија могла да буде једно од изненађења Мундијала”, изјавио је Матеус.

Светски и европски шампион са Немачком сматра да је Бразил фаворит за освајање титуле на турниру у Катару (од 21. новембра до 18. децембра).

„За мене је Бразил фаворит број један за освајање турнира. Иако су добили најтежу групу. Индивидуално су невероватно јаки, немају слабо место у тиму, стручни штаб има широк избор врхунских играча. И Швајцарску познајем добро, неколико играча наступа у Бундеслиги, док Камерун није тако јак као Сенегал, не видим им шансе за пролаз”, истакао је славни немачки фудбалер који данас ради као фудбалски аналитичар и коментатор.

Фудбалери Србије Мундијал ће почети дуелом против Бразила 24. новембра, а затим следе утакмице против Камеруна (28. новембар) и Швајцарске (2. децембар).

Извор. Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА