Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Крвави Еуропрајд – Обраћање председнику Србије

Ових дана, поводом међународне Прајд Параде у Београду, дошло је до многих контроверзних написа. С једне стране је медијска офанзива прозападне плаћеничке интелигенције која се „јако брине о људским правима напаћене геј популације“, док су на другој страни истински српски интелектуалци. Ипак, за српски народ, ситуација је доста нејасна.

Емил Влајки. (Фото: Правда)

Пише: Емил Влајки

Због тога ћу, као и увијек, бити кристално јасан. Протестантско-католички Запад, који је побјеснио зато што губи рат у Украјини, жели да тај бијес искали на Србију и на православље. Његово инсистирање на одржавању Прајд Параде, има петероструки циљ:

-Да изазове физичке и духовне сукобе међу самим Србима;
-Да испита учешће руске стране у тим сукобима;
-Да понизи српски народ;
-Да понизи Српску православну цркву;
-Да понизи предсједника Србије.

Ови који Србији намећу Еурорајд, били би сретни када би  Срби физички напали његове учеснике. Задовољно би трљали руке и говорили свом пучанству: Ево још један доказ да су Срби геноцидан народ. Физички нападају мирне гејеве и тако крше њихова људска права. А још када би се српска полиција побила са својим грађанима, то би тек била башка; грађани Запада би уживо, пред ТВ екранима, могли пратити “барбарске“, српске, међусобне обрачуне.

Али цинизам Запада иде много даље. Он је увјерен да би евентуалне сукобе, што се тиче српских грађана, организирала руска тајна служба. С том фикс идејом, он жели да испита колики је истински утјецај Руса на Србе. Баш га брига што ће, уколико се Прајд одржи, на београдске улице изаћи, у оквиру литија неколико стотина хиљада револтираних људи. Њима је доста западних уцјена, санкција, бомбардирања, одузимања територија, и његове ароганције; још им само хомосексуалци фале с њиховим фолклором којим посебно трују младе.  За Запад би, успркос његових злочиначких акција којима је испровоцирао српски народ,  за тај грађански револт, првенствено Руси били криви.

Запад воли да психолошки слама (а и да приде бомбама уништава) читаве народе. Милина би му била да то уради управо Србима. То што је преко осамдесет посто српског народа привржено анти-содомској кршћанској традицији, за њега је изазов тим већи. Ако би ту народ поклекнуо, онда би то стварно значило да су српске традиционалне миленијумске вриједности ништавне пред западном концепцијом о „демокрацији“ и ( новим)“ људским правима“. АКО ЈЕ МОГУЋЕ СЛОМИТИ ВОЉУ ЈЕДНОГ НАРОДА И ЊЕГОВЕ ВЈЕКОВНЕ ТРАДИЦИЈЕ У СВЕГА НЕКОЛИКО ПРАЈД ДАНА, ОНДА ТАЈ НАРОД НИ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ СВОЈЕ ПОСТОЈАЊЕ.

Запад у Српској православној цркви види Руску православну цркву, види кичму антизападног револта. За сада се СПЦ добро држи. Нови патријарх је непоколебљив у обрани српских традиционалних кршћанских вриједности. Један од владика би их оружјем бранио. Запад се једва суздржава да СПЦ прогласи терористичком организацијом. Само га страх да се Србија, у револту против њега, не окрене према Русији у томе спрјечава.

Предсједник Србије се морално ангажирао када је устврдио да се овогодишњи Еуропрајд неће одржати у Србији. Уколико то порекне, добит ће епитет крпе од човјека. Поред тога, бит ће директно одговоран за врло извјесне могуће сукобе и за жртве тих сукоба. Трагедија ће бити тим већа ако буде мртвих. Уколико се сукоби отму контроли, уколико ескалирају, садашњи српски режим би био озбиљно доведен у питање. Исто тако, ако предсједник Србије попусти, обистинит ће се теза по којој је он пуки експонент Запада.

Обраћам се директно предсједнику Србије.

Господине Предсједниче!

Не спадам међу оне који мисле да сте Ви слуга Запада. Могу разумјети па и оправдати у многочему вашу еквилибристику; таква су времена. Исто тако сматрам да сте много позитивних ствари урадили за Ваш народ, посебно у економском погледу. Увјерен сам, да је сјајно то што фаворизирате изградњу аутопутова; правите модерну Србију.

Што се тиче Еуропрајда (о Космету ћу се у другом тексту изјаснити), Ви сте шеф једне суверене земље. Народ Вас је, практично, плебисцитарно изабрао и дао Вам одријешене руке да на најбољи могући начин браните његове интересе и интересе Србије. Као шеф суверене земље, одбаците све могуће притиске. Ви имате право, што би Макс Вебер рекао, на легитимно и легално насиље!

Многе званичне личности Запада тврде да ће доћи и учествовати у „шетњи“ Еуропрајда успркос Вашој забрани. То је директан напад на суверенитет Србије, на Вас лично, на Ваш народ и на СПЦ, и нема никакве везе са геј парадама које су за западне моћнике само инструмент њихове империјалистичке експанзије.

Одржите забрану! Ако ове личности буду конкретно покушале да оспоре Ваш ауторитет, да Вас понизе, настојећи да изазову грађанске немире, и ако то неупитно процијените, нека органи реда поступе по правилима службе као и према другим изгредницима. Тако би свака суверена земља дјеловала. Ако имају дипломатске пасоше, вратите их у њихове земље као непожељне особе. Сви би Вас од тада поштивали; пријатељи и непријатељи. А што се тиче геј лобија иза којег стоје они који хоће да нашкоде Србији, добро ће промислити прије него што Вас својим рушилачким поступцлма натјерају да се окренете другој страни. Ви играте шах, али играм га и ја (више него солидан МК), и мислим да се ту можемо разумјети.

Господине предсједниче! Увјерен сам да би Ви, и без мог мишљења, одржали Вашу ријеч о забрани Еуропрајда. С поштовањем и искрено.
Емил Влајки

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА